کیک شکلاتی پنکی
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
پودر شکر | 30 گرم |
خامه پر چرب | 235 گرم |
شیر | 350 میلی لیتر |
وانیل | 2 قاشق چای خوری |
روغن گیاهی | 4.5 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
شکر | 100 گرم |
پودر کاکائو | 25 گرم |
آرد | 175 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
شکلات آب شده | 90 گرم |
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) | به مقدار لازم |
صفحات: 1· 2
کوکوی مرغ
مواد لازم
مرغ پخته ریش ریش شده : 500 گرم ( ازتمامی قسمتهای مرغ میتونید استفاده کنید )
پیاز خلال شده: 2 عدد
زعفران دم کرده ، نمک و روغن : مقداری
کره : 20 گرم
تخم مرغ : 3 الی 4 عدد
طرز تهیه
پیاز رو داخل روغن تفت بدید فقط تا جائی که پیازها نرم شده و کمی رنگشون تغییر کنه
زعفرون وکره رو به پیاز افزوده و خوب مخلوط کنید
مرغ رو اضافه کنید
این مواد رو روی حرات ملائم خوب سرخ کنید ، هرچقدر بیشتر سرخ بشه کوکو خوشمزه تر میشه
بعد بزارید خنک بشه و سپس تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید ، اول سه تا تخم مرغ بزنید اگه دیدید انساج مایع کوکو کمه تخم مرغ چهارم رو هم اضافه کنید ، نمک رو هم دراین مرحله اضافه کنید.
زوغن رو داغ کرده و مایع کوکو رو تو ماهی تابه صاف کنید
کوکو رو روی حرات ملائم سرخ کنید توجه کنید اگه حرارت زیاد باشه پیازها میسوزند!
نکته : این غذا درواقع نیاز به هیچ ادویه ای نداره ولی اگه مایل بودید میتونید ازکاری ، فلفل یا ادویه های مرغ حاضری استفاده کنید.
آش ماست پیشنهادی خوب و خوشمزه برای افطار
در ماه رمضان، زمان برای خانم خانه کمی سریع تر می گذرد زیرا در پی تهیه و تدارک سفره افطاری است، به خصوص اگر مقید باشد سبزی خوردن تازه و آش و سوپی برای افطار فراهم کند.
در خانواده ما خوردن نان سنگک تازه، پنیر و سبزی خوردن و البته یک کاسه آش از مهم ترین ارکان سفره افطار است و در بیشتر موارد آش ماست، از آن غذاهایی است که همه ترجیح می دهند هر روز کمی از آن را بخورند. ما اصلیت آذری داریم و تمام خانواده مان خوردن این آش را به دلیل نداشتن انواع حبوبات می پسندند. به نظر می رسد بعد از ساعت ها گرسنگی، خوردن غذایی گرم و رقیق، برای باز کردن روزه، اقدامی مناسب باشد. اگر شما هم با این موضوع موافقید، با دستور پخت این آش آشنا شوید.
صفحات: 1· 2
7 راز بورانی ها
بورانی در گروه پیشغذاها جای میگیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و به خصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود. در شمال آفریقا نیز پیشغذاهایی به نام بورانی وجود دارد که در بیشتر آنها از زیتون استفاده میشود. با اینکه انواع بورانی با سبزیهای پخته تهیه میشوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است که توصیه میشود برای هر چه خوشمزهتر شدنش از شوید، نعناع خشک و کمی گردو استفاده شود. در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، کدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزهتر هستند و هم رایجتر که برای تهیهشان بهتر است نکتههایی را در نظر بگیرید:
1. هر ماستی را برای هر بورانیای نباید استفاده کرد زیرا طعم ماست در حاصل کار تأثیر بسیاری خواهد داشت. به طور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامهای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.
2. اگر میخواهید بورانی لبو تهیه کنید لبوها را به مربعهای ریز تقسیم کنید و آنها را رنده نکنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد کرد.
3. کافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شکر اضافه کنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی کافی است.
4. اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز کنید اما کدو حلوایی را باید کاملاً بپزید و با کمی کره تفت دهید سپس به صورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.
صفحات: 1· 2
ترشی بامیه
برای طرز تهیه بیا آشپزخونه صفحه دوم
صفحات: 1· 2
شامی معطر
سالاد اندونزی رژیمی
کباب ماهیتابه ای با گوشت مخلوط
برای طرز تهیه بیا آشپزخونه توی صفحه دوم
صفحات: 1· 2