آیا بدون «وایبر» میتوان به زندگی ادامه داد؟
امروزه در حالیکه مطالب و محتوای بسیاری در خصوص مضرات فرهنگی استفاده از برنامک پیامرسان «وایبر» منتشر گردیده است و همینطور در خصوص جاسوسی و سواستفاده این برنامک اسرائیلی از اطلاعات کاربران منتشر شده است کماکان این وایبر جز محبوب ترین پیام رسانها میباشد.
خواندن این مطالب مفید است
آیا میدانید هر کلیک شما به تلآویو ارسال میشود؟
سرمای وایبر، قاتل گرمای خانواده
ایرانی ها بزرگترین گروه مخاطبان وایبر هستند
مشترک مورد نظر روی امواج بیبند و باری
ویچت و وایبر عامل طلاق در خانوادهها
آنهایی که از وایبر استفاده نمیکنند چه میگویند؟
- سبک زندگی و جاسوسی
امیر مسروری از وایبر استفاده نمیکند و در توضیح این امر برای ما نوشت:
الف) تغییر سبک زندگی
یکی از بزرگترین معایب وایبر و اپلیکشین های همچون وایبر در تلفن همراه و استفادهی آن برای کاربران٬ تغییر ذائقه و سبک زندگیشان است. تا جایی که باید گفت کاربر این اپلیکیشن بسیاری از وقت خود را در این فناوری مصروف ساخته و از سویی بدون هیچ نوع نظارت قانونی و عرفی میتواند هر نوع محتوایی را تولید و یا استفاده نموده و در دسترس محارم یا غیر محارم خود قرار دهد. درواقع مهمترین دلیل مخالفت بسیاری از کارشناسان خانواده در مورداستفاده از وایبر و اپلیکیشن های ارتباطی نبود نظارت کافی بر محتوای تولیدی و اعتیاد کاربران به آن است.
ب) عنصری برای جاسوسی
حریم خصوصی مهمترین هدفی است که در عرصهی فنّاوری حفاظت از آن بسیار سخت است تا جایی که بعضی از کاربران اپلیکیشن هایی همچون وایبر نسبت به امنیت شخصی و حریم خصوصی خود هیچ قیدی لحاظ نمیشوند و گویی آن را معدوم میدانند. رسانهای شدن خیلی از مسائل و مشکلات شخصی٬ درخطر گرفتن حریم خصوصی توسط بدافزارها و … بخشی از مشکلات استفاده از اپلیکیشن های خارجی است. درواقع مشکلات مذکور به همراه قرار داشتن سرورهای مرکزی این اپلیکیشن های در خارج از کشور٬ تهدیدات جاسوسی از شهروندان ایرانی را بسیار محتملتر نموده و آن را فراگیر میسازد.
صفحات: 1· 2