عوارض نوشیدن آب زیاد در تابستان برای بانوان باردار
نوشیدن زیادآب در تابستان، زنان باردار را دچار مسمومیت می کند
دمای بدن زنان باردار به دلیل تغییرات هورمونی نسبت به گذشته افزایش پیدا می کند و فصل تابستان و گرما نیز باعث افزایش دمای بدن افراد بیش از فصل های دیگر می شود. به همین دلیل زنان باردار در فصل تابستان دچار مشکلات مختلفی می شوند.
یکی از اصلی ترین مشکلاتی که زپنان باردار ممکن است با در فصل تابستان روبرو شوند، عرق کردن و از دست دادن املاح و آب بدنشان است که اگر این املاح و آب از دست رفته جبران نشود، می تواند خطرات زیادی را برای مادر و جنین به همراه داشته باشد.
به زنان باردار توصیه می شود تا در ساعاتی که افتاب در بالای آسمان قرار دارد، از خانه خارج نشوند و در صورت خارج شدن از خانه حتما لباس نخی، سبک، خنک و روشن بپوشند و به همراه خود یک بطری آب یا مایعات داشته باشند تا در صورت تشنگی از آن بنوشند.
بهترین نوشیدنی ها ،آب پرتقال،شیر و نوشیدنیهای ورزشی هستند که املاحی که با تعریق از دست می روند را جبران می کنند، ولی مصرف بیش از اندازه آب می تواند وضعیت خطرناکی به نام مسمومیت با آب در بدن ایجاد کند که ناشی از رقیق شدن شدید املاح بدن بوده و باخستگی مفاصل، اسپاسم عضلات و در موارد شدیدتر کاهش سطح هوشیاری تظاهر می کند.
صفحات: 1· 2