فرزند کمتر، زندگی بهتر از کجا آمده است؟
در سال 1798 «توماس مالتوس» اقتصاددان مشهور پيش بيني كرد كه جمعيّت جهان روزي به مرز انفجار خواهد رسيد و از حدّ منابع غذائي زمين پيشي خواهد گرفت. به حساب مالتوس جمعيّت جهان كه در سال 1950، 5/2 ميليارد نفر بود در سال 2000 از مرز 6 ميليارد خواهد گذشت. مالتوس عقيده داشت كه منابع غذائي جهان محدود و ميزان آن در حدّ ثابتي است و بايد انسان خود را با آن سازگار نمايد. بدنبال اين پيش بيني، مادّهپرستان و استعمارگران از ترس فقر، شعار «فرزند كمتر، زندگی بهتر» را سر دادند ؛ غافل از اينكه رزق و روزي خداوند بيكران است.
اثر ی اعتراضی از علامه حسيني طهراني در اوج اجرای سیاست های کنترل جمعیت
حضرت علامه آية الله حاج سيد محمد حسين حسيني طهراني بر اساس ضرورت توجه به سیاست های کنترل جمعیت که در تضاد با مبانی اسلام است “رساله نکاحیه: كاهش جمعيت ضربهاي سهمگين بر پيكر مسلمين" را تالیف نمودند که اين رساله قسمتي از جلد اوّل «نور ملكوت قرآن» ميباشد.
چون در حين طبع اين رساله كه از ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي پنج سال ميگذشت و در اين مدّت با عنوان تنظيم خانواده و كنترل جمعيّت فعّاليّت هاي چشمگيري به وقوع پيوست ؛ علاّمه تهرانی اقدام به نوشتن تذييلاتي بر اين رساله فرموده و با عطف جملۀ «كاهش جمعيّت ، ضربهای سهمگين بر پيكر مسلمين» نام "رسالۀ نكاحيّه” را تفسير نمودهاند.
آنچه که باعث سلامت زن می گردد
صفحات: 1· 2