هجوم خاموش، اوشو-osho
با توجه به رویکرد جوانان به معنویت ، دشمن در صدد برآمد تا با یک توطئه ی از پیش طراحی شده و با ارائه ی الگوهای به ظاهر معنوی و عرفانی این شور و شوق جوانان و باورهای دینی و معنوی آنها را به انحراف و نهایتا به ورطه ی سقوط بکشاند.
اوشو - OSHO
یکی از عرفان های نوظهور هندی اوشو میباشد.
اوشو متولد سال ۱۹۳۱ و متوفی سال ۱۹۹۰ می باشد . نشریهٔ ساندی تایمز در لندن، او را به عنوان یکی از « هزاران آینده ساز قرن بیستم» و نشریهٔ ساندی میددی تایمز در هندوستان، او را به عنوان یکی از ده موردی که سرنوشت کشور هند را تغییر دادهاند، در کنار گاندی، نهرو و بودا نام بردهاست.وی در سال ۱۹۸۰ با دعوت مریدانش بنام سان یاسین ( به معنای دوستداران عشق ) وارد آمریکا شد و سال ۱۹۸۵ از آنجا اخراج شد . علت اخراج اوشو ( از آمریکا ) به عنوان بزرگترین مرد معنوی جهان ، فساد جنسی و اخلاقی بوده است . وی بت معنوی جهان و بسیاری از جوانان داخل کشور می باشد.
اوشو هفت هزار سخنرانی کرده که سخنانش در هفتصد و پنجاه کتاب گرد آوری شده است . مریدانش سخنانش را نوشته اند ولی اجازه ویرایش به سخنانش را نداده و گفته مطالب را همانطور که گفته ام باید به دیگران و نسلهای بعدی منتقل بشود .از هفتصد و پنجاه کتاب به زبان انگلیسی حدود هفتاد کتاب در چند سال اخیر به زبان فارسی منتشر شده و یکی از مهمترین آثار اوشو بنام مراقبه های اوشو که اخیرا مجوز چاپ گرفت و منتشر شد.
صفحات: 1· 2