آیا «وحدت» به معنای کنار گذاشتن اعتقادات است؟ رهبر انقلاب پاسخ میدهند
هفته وحدت که میان دو روایت درباره زمان میلاد پیامبر اعظم قرار گرفته است ابتکاری بود که امام راحل به کار بست و این تفاوت تاریخی را که میتوانست موجب اختلاف شود به بهانهای برای همگرایی بیشتر تبدیل کرد. این تاکید بر وحدت در کلام رهبر انقلاب هم ادامه پیدا کرد اما جالب آنکه هنوز خیلیها هستند که به بهانههای مختلف شبهاتی در وحدت میان فرق اسلامی میاندازند و با بیخردی تمام حتی دم از هفته برائت هم میزنند!
اگرچه میتوان رد این موش دوانیها را تا آنسوی آبها و جاهایی نزدیک لندن و… زد اما بالاخره شاید برخیها هم باشند که بدون توجه به این رگ و ریشه تفرقه افکنان، در دام شبهههای شبه منطقی آنها بیفتند و خام شوند. شبهاتی مثل اینکه وحدت یعنی اینکه شیعهها سنی شوند و سنیها هم شیعه شوند و حالا مگر چنین چیزی ممکن است؟ یا اینکه اگر وحدت اولویت دارد پس اینهمه تاکید بر برائت از دشمنان اهل بیت را کجای دلمان بگذاریم؟!
از این دست شبههها کم لای چرخ وحدت مسلمین گذاشته نشده است و حتماً برای پیشرفت بیشتر وحدت باید جوابی درخور به آنها داد و در رفعشان کوشید. اما بهترین کار برای نیل به این هدف پیدا کردن جواب این شبههها از میان سخنان کسی است که در این دوره و زمانه پرچم وحدت را به دست گرفته است و بیشتر از هر کسی بر این امر تاکید دارد.
«وحدت و همگرایی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی» عنوان کتابیست که علیرضا برازش تالیف کرده و توسط نشر امیر کبیر و برای اولین بار در همین سال جاری منتشر شده است. یکی از مزیتهای این کتاب دستهبندی کلی و جزئی خوب موضوعات است و دیگری حجم کم آن که خواندنش را برای مخاطبان بیشتری ممکن میسازد. کتاب 80 صفحه دارد و بیانات رهبر انقلاب بدون دخل و تصرف و توضیح در کنار هم آورده شدهاند.
صفحات: 1· 2