ارزش غذایی میوه خرما
این میوه سرشار از انواع ویتامین ازجمله آ ،ب ،ث ،ای و دارای فلزات معدنی مثل فسفر ،کلسیم ،آهن ،ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارد.
خرما به علت داشتن منیزیم ، انرژی عضلانی بدن را تقویت میکند و نیروی عمومی بدن را افزایش میدهد و به علت داشتن فسفر موجب تقویت حافظه میشود
بیشترین اهمیت خرما به علت تامین فیبرگیاهی است.به گفته دانشمندان مصری ، خوردن 80 گرم خرما، 10درصد نیاز روزانه بدن به نیاسین را جبران می کند. نیاسین” برطرفکننده مشکلات گوارشی، روانی و پوستی است.
این مقدار خرما همچنین پنج درصد نیاز روزانه به ویتامینهای B1 ،B2
را که در سلامت اعصاب و دستگاه گوارش نقش دارند ، تامین می کند.
این میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده . برای شنوایی ’ بینایی ’ درد کمر ’ درد مفاصل ’ سیاتیک’ درمان سینه و ریه مفید است .
مامانا توجه کنن:
برای بچه های زیر یک سال حتما پوست خرما رو بکنید.
مخلوط خرما و موز میتونه یک میان وعده عالی برای دلبند شما باشه.
نوش جان