کوکوی مرغ
مواد لازم
مرغ پخته ریش ریش شده : 500 گرم ( ازتمامی قسمتهای مرغ میتونید استفاده کنید )
پیاز خلال شده: 2 عدد
زعفران دم کرده ، نمک و روغن : مقداری
کره : 20 گرم
تخم مرغ : 3 الی 4 عدد
طرز تهیه
پیاز رو داخل روغن تفت بدید فقط تا جائی که پیازها نرم شده و کمی رنگشون تغییر کنه
زعفرون وکره رو به پیاز افزوده و خوب مخلوط کنید
مرغ رو اضافه کنید
این مواد رو روی حرات ملائم خوب سرخ کنید ، هرچقدر بیشتر سرخ بشه کوکو خوشمزه تر میشه
بعد بزارید خنک بشه و سپس تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید ، اول سه تا تخم مرغ بزنید اگه دیدید انساج مایع کوکو کمه تخم مرغ چهارم رو هم اضافه کنید ، نمک رو هم دراین مرحله اضافه کنید.
زوغن رو داغ کرده و مایع کوکو رو تو ماهی تابه صاف کنید
کوکو رو روی حرات ملائم سرخ کنید توجه کنید اگه حرارت زیاد باشه پیازها میسوزند!
نکته : این غذا درواقع نیاز به هیچ ادویه ای نداره ولی اگه مایل بودید میتونید ازکاری ، فلفل یا ادویه های مرغ حاضری استفاده کنید.