راهکاری برای کاهش تشنگی روزه داران در ماه رمضان
26 تیر 1392 توسط 313
برای کاهش تشنگی در ایام روزهداری، میتوان عرق کاسنی و شاهتره، را به نسبت مساوی تقسیم کرد و در یخچال گذاشت و در فاصله افطار تا سحر از آن استفاده کرد. مصرف این نوشیدنی، تشنگی طول روز را بسیار کم میکند.
برای کاهش تشنگی در ایام روزهداری، میتوان عرق کاسنی و شاهتره، را به نسبت مساوی تقسیم کرد و در یخچال گذاشت و در فاصله افطار تا سحر از آن استفاده کرد. مصرف این نوشیدنی، تشنگی طول روز را بسیار کم میکند.دکتر سیدوحید فرزادفر پزشک و محقق طب اسلامی با بیان این مطلب میافزاید: مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند باعث افزایش صفرا و تشنگی شود از این رو مصرف آن باید محدود شود. البته افرادی که سابقه کم خونی، ضعف و افت مکرر فشار خون دارند از این قاعده مستثنا هستند.
صفحات: 1· 2