• تماس  

من یمنی ام | أنا یمانی

28 اردیبهشت 1394 توسط 313



قال رسول الله صلی الله علیه وآله :

إِنَّ خَیْرَ الرِّجَالِ أَهْلُ الْیَمَنِ، وَ الْإِیمَانُ یَمَانٍ، وَ أَنَا یَمَانِیٌّ

همانا بهترین مردم ، اهل یمن هستند و من یمنی هستم …

دلنوشت : 

یـارب فقــط به جــرم ولای علــی کُشنـد

این کودکان که همچو عقیق یمانی اند …

 نظر دهید »

بروشور سبک زندگی اسلامی برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری

06 فروردین 1394 توسط 313

 

 

 

 نظر دهید »

اینفوگرافی مصرف در ایران

08 اسفند 1393 توسط 313

 نظر دهید »

الگوهای دختران و زنان مسلمان / اینفوگرافی

03 اسفند 1393 توسط 313

olgoha-infographic(harimeasmani.ir)

 نظر دهید »

سن ازدواج

03 اسفند 1393 توسط 313

 

یکی از بحث‌های داغی كه این روزها نقل بعضی از محافل شده و نسبت به آن اظهارنظرهای متفاوتی می‌شود، محدوده سنی ازدواج جوانان است.از پیشنهاد ازدواج برای دختر دبیرستانی ها گرفته تا ازدواج بالای 30-40 سال.اما سئوال اینجاست آیا ازدواج همه دخترهای دبیرستانی زودهنگام و همه 30-40 ساله ها دیر هنگام است؟سن واقعی ازدواج را چگونه باید تشخیص داد؟ آیا تنها با رسیدن به بلوغ جسمانی، می‌توان از عوامل دیگری که در شروع یک زندگی مشترک نقش دارند چشم‌پوشی کرد؟

در همین زمینه بسیاری از کارشناسان و روانشناسان معتقدند “سن ازدواج “باید مبتنی بر سه اصل بلوغ جسمانی، بلوغ روانی و بلوغ اجتماعی باشد. منظور از بلوغ جسمانی دوران توانمندی فرد از نظر تولید مثل است كه برای دختران از حدود سنین 12 تا 14 سالگی و در پسران از حدود 14 تا 16 سالگی شروع می‌شود. بلوغ روانی، عنوانی است كه روان‌پزشكان از آن تحت عنوان رشد شخصیت نام می‌برند. از لحاظ حقوقی نیز بلوغ روانی با عنوان رشد شناخته می‌شود.

 


اما اختلافی که روانشناسان با حقوقدانان در این زمینه دارند این است که حقوقدان‌ها به حداقل كفایت می‌كنند و معتقدند فقط كافی است فرد توان تشخیص مصالح خود را داشته باشد، ولی عقیده روان‌پزشكان و اصولا مكاتب روان‌شناختی بر این است كه فرد باید از لحاظ شخصیتی، توانمندی، پختگی و رشد به مرحله‌ای برسد كه نه تنها نسبت به خود شناخت كافی پیدا ‌کند و بتواند مصالح خود را تشخیص بدهد بلكه نسبت به فردی كه در نظر دارد با او ازدواج كند نیز شناخت كافی به‌دست آورد.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

حجاب بانوان از نظر امام على (علیه السلام)

16 بهمن 1393 توسط 313

حضرت امیرالمومنین على (ع) در ضمن فرمایشاتشان به فرزندش (ع) مى فرماید: در مورد حجاب بانوان سختگیر باش، چرا که رعایت حجاب به طور جدّى و محکم ، زنان را به سالمتر و پاکیزه، حفظ خواهد کرد.(۱)

و نیز فرمودند:
پوشیدن لباس ضخیم بر شما لازم است، زیرا کسى که لباسش نازک و بدن نما باشد، دینش نیز ضعیف و نازک است.(۲)

و نیز فرمودند: شوهرى که از همسرش اطاعت کند، خداوند او را از جانب صورت به طور واژه گونه وارد دوزخ گرداند.
شخصى پرسید: این اطاعت که موجب چنین مجازاتى است کدام اطاعت است؟
حضرت فرمودند: زن از او مى خواهد که با لباس نازک (به مراکز پر جمعیت مانند) حمّامها و عروسیها و مجالس ترحیم برود، و شوهرش، به او اجازه دهد و از سخن او اطاعت کند.)(۳)
(زیرا عدم کنترل این قبیل مراکز عمومى با موازین شرعى و اخلاقى ، جایگاهى براى فساد خواهد شد)

و نیز فرمودند:
پیغمبر (ص) نهى کرد، زنى را که براى غیر شوهرش آرایش نماید و اگر چنین کند بر خداوند سزاوار است که او را در آتش دوزخ بسوزاند.(۴)

امیرمومنان على (ع) در یکى از فرمایشاتشان به همین مطلب اشاره و نیز فرمودند:
در آخرالزمان که بدترین زمانها است، زنان بى حجاب و برهنه آشکار مى شوند که با زینت و آرایش بیرون مى آیند، آنان از مرز دین خارج شده اند و در فتنه ها وارد گشته اند و به سوى شهوتها تمایل و شتاب دارند، حرامها را حلال مى کنند و سرانجام در جهنم و دوزخ گرفتار آتش و عذاب ابدى خواهند شد.(۵)

از این فرمایشات هشدار دهنده شش مطلب مهم زیر فهمیده مى شود:

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

I love Muhammad

29 دی 1393 توسط 313

I love Muhammad

 

این روزها قلب امت اسلامی جریحه دار است. اهانت به ساحت مقدس بهترین و متخلق ترین مخلوق عالم، دل هر انسان آزاده ای را خون کرده است. آنانی که خود با حمله به کشورهای اسلامی و ریختن خون صدها هزار تن زمینه ساز تروریسم شدند و از همین تروریسم برای مقابله با محور مقاومت بهره جستند، امروز به بهانه کشته شدن چند فرد هتاک به ساحت مقدس پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، در کنار هم برای مقابله با تروریسم اشک تمساح می ریزند! طنز تلخ این خیمه شب بازی جایی است که قاتل کودکان غزه نیز در این میانه حامی انسانیت شده و در نمایش مضحک تروریست های به اصطلاح مخالف تروریسم، شرکت می کند.


 نظر دهید »

نسل تنهای تنهای تنها

22 دی 1393 توسط 313

2تا کافی نیست: چند وقتیست  که بحث ازدیاد نسل و افزایش جمعیت در ایران مطرح شده و شعار  “فرزند کمتر،زندگی بهتر” زیر سؤال رفته است.اولین توجیهی که از افرادی ،که  از به دنیا اوردن فرزند امتناع میکنند  می شنویم،توجیه اقتصادیست.

در حالیکه این آیه‌ی قرآن بدون شک گویاترین پاسخ به سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت در سطح کلان، و خانواده ها،در سطح خرد درباره‌ی تنظیم خانواده و جمعیت به بهانه‌ی مسائل اقتصادی است؛ هرچند ما در دورانی از این آیه غافل شدیم…؛

“…و فرزندان خود را از ترس فقر و تنگدستى نکشید، ماییم که آن‌ها و شما را روزى مى‏دهیم، حقا که کشتن آن‌ها گناهى بزرگ است”

با وجود این، افزایش تعداد فرزندان خانواده را مترادف با فشار اقتصادی بر مردم انگاشته اند  و تمامی‌ تحقیقات‌ سیاست‌های‌ جمعیتی،‌ که‌ از جانب‌ سازمان‌ ملل‌ متحد پشتیبانی‌ می‌شوند، این موضوع را تأیید می‌کنند.

و این درحالیست که افراد متمکن جامعه هم که امکانات مالی خوبی برای  فرزنداوری دارند،اغلب تک فرزندی را ترجیح میدهند.


 

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

اینفوگرافی/وحدت، شاهراه اسلام

18 دی 1393 توسط 313

 نظر دهید »

آغاز کمپین "کلنا عباسک یا مهدی(عج)"

12 دی 1393 توسط 313

درمیان شلوغی ها،چالش ها و کمپین های مختلف دوباره مهدی فاطمه غریب مانده است، اما امروز قصد داریم همزمان با سالروز آغاز ولایت و امامت حضرت مهدی(عج) موجی مردمی را به کمک منتظران حضرتش برپا کنیم تا تجدید بیعتی دوباره با ولی زمانمان کرده باشیم.

با فرا رسیدن نهم ربیع الاول و به امامت رسیدن امام عصر، حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، پایگاه پیروان موعود اقدام به راه اندازی کمپینی با شعار “کلنا عباسک یا مهدی(عج)” نموده است.

حمایت کنندگان از این کمپین با نوشتن یک جمله، دل نوشته و یا ابراز ارادت به صاحت مقدس امام عصر(عج) آمادگی خود را برای ظهور امام زمان و خدمت در حکومت عدل ایشان اعلام می‌کنند.



شروع کنندگان این طرح مردمی، پس از تشکیل کمپین “کلنا عباسک یا مهدی(عج)” بیانه ای را صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی دست راست حضرت قطع شد؛عباس علیه السلام مشک را بر دوش چپش نهاد و پرچم را به دست چپ گرفت و این رجز را خواند:« والله ان قطعتم یمینی انّی احامی ابداً عن دینی و نحن امام صادق الیقین نجل النبّی الطّاهر الامین»؛ (به خدا سوگند اگر دست راستم را جدا کردید، همواره حامی دینم خواهم بود و حامی امامی که در ایمانش صادق است و فرزند پیامبر امین است.»

پس از مدتی یکی از سپاهیان کوفه که در پشت درخت خرما کمین کرده بود، با شمشیر مچ دست چپ او را جدا کرد.

عباس علیه السلام مشک را به سینه خود چسباند و این رجز را خواند:« ای نفس! از کافران نهراس و به رحمت خدا شاد باش. اینان ستمگرانه دست چپم را قطع کردند. پروردگارا آنها را به لهیب آتش بسوزان.»
پس مشک را به دندان گرفت. آن گاه تیری بر مشک خورد و آب های آن ریخت.

شاید تک تک شما بارها نحوه شهادت حضرت عباس(ع) را در روضه ها شنیده باشید،حضرت عباس(ع)به هر دری میزند تا مشک را حفظ کند اما در واقع عباس به هر دری میزد تا حرف امام زمانش بر زمین نریزد!یعنی آب…

صفحات: 1· 2

 1 نظر

۵ ویژگی که هر فرد برای تبلیغ نیاز دارد

30 آذر 1393 توسط 313

 

آکرومگالی-300x333-300x185

در عصر جدید که عصر پیشرفت علوم مختلف است می توان بحث تبلیغ دین که یکی از رسالت های مهم حوزه های علمیه است را از دریچه علوم مختلف انسانی همچون علم روانشناسی بررسی کرد و این علم می تواند با تحلیل رفتارها و فرایندهای روانی انسان در حیطه تبلیغ کمک شایانی به تبلیغ دین کند. علم روانشناسی چهار وظیفه توصیف، تبیین، پیش بینی، و تغییر رفتار را بر عهده دارد بنابر این می تواند فرایند های روانی انسان را در حیطه تبلیغات بر اساس چهار وظیفه بررسی و در تمام ارکان و عناصر تبلیغ اعم از درونی، برونی، فردی، اجتماعی و… اظهار نظر کند. در این نوشتار به بررسی ویزگی درونی مبلّغ و نحوه اثر گذاری آن می پردازیم.

۱- مشاهده گری قوی باشد

مشاهده تک‌تک افراد، به صورت بالینی برای تشخیص نابهنجاری‌ها، آن‌گونه که در روان‌شناسی بالینی از آن بهره برده می‌شود، مورد نیاز مبلّغ نیست، اما در روابط بین فردی، جایگاه مهمی دارد. بنابراین توانایی مشاهده دقیق به معنای عام، از ضروریات کار مبلّغ است. مبلّغ نیاز دارد که به محض ورود به حوزه تبلیغاتی خود، با اولین مشاهداتش، اطلاعات بسیاری به دست آورد. او اگر مشاهده‌گر خوبی باشد، از در و دیوار، کوچه و خیابان، نوع لباس پوشیدن مردم، نوع مغازه‌ها و مشتریان آن ها و… مطالبی از قبیل، بافت جمعیتی، فرهنگ شهری و روستایی، سطح سواد، سطح دین‌داری مردم، نیازهای فرهنگی و دینی آنان، آداب معاشرت آنان، و…را به دست می‌آورد.
کسب مهارت در مشاهده‌گری کاری مشکل است. یکی از مشکلات این است که تمایلات و تعصبات مشاهده کننده، در دیدن یا ندیدن بعضی جزئیات دخالت کرده؛ در نتیجه، ارزیابی‌اش را غیرعینی می‌سازد. اشکال دیگر به نمونه‌گیری و تعمیم دادن نتایج مربوط می‌شود. اشکال سوم به تفسیر ناصحیح و ذهنی بر می‌گردد. طبیعی بودن فعالییت مشاهده شوندگان و بی‌خبر بودن آنان از این موضوع نیز یک ضرورت است، که فراهم کردن آن گاهی مشکل است. علاوه بر همه این ها نتایج مشاهده، ارزش مطلق ندارند، بلکه باید با شیوه‌های دیگر تأیید و تکمیل شوند.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

فرزند زیاد داشته باشید

30 آذر 1393 توسط 313

پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم فرمودند :
فرزند زیاد داشته باشید که من فردای قیامت به زیادی شما افتخار کنم.
وسائل الشیعه ج۲۰ ص ۱۵
امام خامنه ای (مد ظله العالی) :
ما باید این را بدانیم چه‌کار داریم میکنیم. یعنی واقعاً این آسیبها را بفهمیم. مسئله‌ی جمعیّت..
یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او میلرزد، این مسئله‌ی جمعیّت است؛ که من به آقای دکتر هاشمی هم به‌نظرم یک جمله‌ی کوتاهی گفتم، با آقای دکتر روحانی هم مفصّل صحبت کردیم؛ مسئله‌ی جمعیّت را جدّی بگیرید؛ جمعیّت جوان کشور دارد کاهش پیدا میکند.
یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئله‌ی جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر میکنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست۱۳۹۲/۰۹/۱۹


 1 نظر

«یلدایی محمدی(ص)»

28 آذر 1393 توسط 313

از دیرباز شب پایانی پاییز و شب آغازین زمستان برای ایرانیان شبی خاطره انگیز بوده است. شبی موسوم به «شب چله» یا «شب یلدا». شبی که در آن پدربزرگها و مادر بزرگها خانه را برای استقبال از فرزندان می آرایند و فرزندان و نوه ها نیز از آن سو برای دیدار بزرگان خانواده بی قرارند.

ایران کشوری با چندین هزار سال قدمت و تمدن شبی را به شادمانی می نشیند که مردمش بنا به ذوق و سلیقه و طبیعت منطقه ای که در آن زندگی می کنند هر یک برای برگزاری سنت های کهن آداب خاص خود را دارند.

صله رحم، دیدار با بزرگترهای فامیل، خوردن آجیل مخصوص، انار، شیرینی و هندوانه و از همه مهمتر «حافظ خوانی» و «گرفتن فال حافظ» تنها بخشی از رسم و رسومات این شب به یادماندنی است.

از آنجائیکه که صله رحم یکی از دستورات موکد دین مبین اسلام به مسلمانان است می توان نتیجه گرفت که دیدوباردید و گعده های خانوادگی در شب یلدا و باخبر شدن از احوالات بستگان به بهانه طولانی ترین شب سال، اتفاقا مورد تاکید و نظر دین مبین اسلام نیز هست.

اما امسال این شب که جایگاه ویژه ای در بین ایرانیان دارد مصادف شده است با ایام پایانی ماه صفر. ماهی که در روایات به ماه غم و اندوه اهل بیت علیهم السلام تعبیر شده است.

به عبارت دیگر یکشنبه و سه شنبه (۳۰ آذر و ۲ دی) ایام رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام رضا(ع) و امام حسن مجتبی(ع) است. ایامی که مردم شیعه ایران قطعا زمانی را برای شادی و جشن و پایکوبی به خود اختصاص نخواهند داد و ترجیح می دهند در مراسمات عزاداری و هیئات مذهبی سپری کنند.

یک پیشنهاد «یلدایی محمدی(ص)»

اما آیا برای مردمی که هم بر آداب و رسوم خود پایبندند و هم نمی خواهند به ارادت خود از اهل بیت علیهم السلام دست بکشند، هیچ راهی نیست؟!

برای این مهم یک پیشنهاد «یلدایی محمدی(ص)» داریم. پیشنهادی که با عمل به آن هم جایگاه و حرمت ائمه حفظ خواهد شد و هم ملت ایران به شادی های طولانی ترین شب سال خواهند رسید.

بنابر تقویم شب یلدا شب دوشنبه (یکشنبه شب) است. یعنی شب میانی بین دو شب شهادت و ایام عزاداری. اما دو شب بعد یعنی شب سه شنبه مصادف است با شب اول ربیع. شبی که پیامبر اعظم در مورد آن می فرمایند: «کسی که مرا به اتمام ماه صفر بشارت دهد او را به بهشت بشارت می دهم»

پس چه خوب است که جشن شب یلدا موکول شود به دو شب بعد که هم سابقه یک سنت دیرینه حفظ شود، هم هتک حرمت ایام عزاداری پیامبر اکرم صورت نگیرد و هم به نوعی مردم ایران آمدن ماه ربیع را به پیامبرشان بشارت دهند و اهل بهشت گردند.

نوش جانتان طعم شیرین بهشت برین الهی.

 1 نظر

حکایت کشف حجاب...

28 آذر 1393 توسط 313

 1 نظر

حجاب یک مبارزه است

13 آذر 1393 توسط 313

 نظر دهید »

ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم!

13 آذر 1393 توسط 313

 

 

گاهی بعضی از جوانهای ما که مراجعه میکنند و جوابی نمی شنوند، به من نامه مینویسند و التماس میکنند که اجازه بدهید ما برویم درصفوف مقدم با رژیم صهیونیستی بجنگیم. ملت، عاشق مبارزه ی با صهیونیست ها است و جمهوری اسلامی (هم این را) نشان داده است.
پ.ن: مقام معظم رهبری ۱۳۹۳/۰۹/۰۴
#ما_عاشق_مبارزه_با_صهیونیست_ها_هستیم
#ما_عاشق_مبارزه_با_اسرائیل_هستیم
#ما_عاشق_مبارزه_با_استکبار_هستیم
#ما_پیرو_ولایت_هستیم

 نظر دهید »

آداب مهم معاشرت در شبکه های اجتماعی

08 آذر 1393 توسط 313

۱- هر چیزی را فوری share نکنید!

هر مطلب جذاب یا هیجان‌انگیز یا محیرالعقولی که به دست‌تان می‌رسد یا جایی در شبکه‌های اجتماعی و موبایلی و حتی وب‌سایت‌های خبری می‌بینید فوری share نکنید. تأمل کنید ببینید اصلاً با عقل سلیم شما با تجربه‌ها و شهود شخصی‌تان هماهنگ و متناسب است یا نه. اگر نیست، کمی بیشتر تأمل کنید.
قبل از share کردن از ۲-۳ تا آدم معتبر بپرسید، ببینید آنها مطلب را منطقی می‌دانند یا نه. کمی جستجو کنید. دنبال منبع اصلی و اولیه خبر بگردید. بله، می‌دانم! این کارها یه کمی سخت و وقت‌گیر هستند. اما بهتر از این است که شما یک آدم نامعتبر و ابله به نظر برسید که به‌محض این‌که خبری به دستش می‌رسد مثل توپ به بقیه پاس می‌دهد.
خودتان را باور کنید! باور کنید که گاهی شهود و عقل سلیم شما بهتر از خیلی‌ها کار می‌کند! این دلیل نمی‌شود که چون چیزی را همه دارند به اشتراک می‌گذارند، شما هم فورا همان کار را بکنید که از قافله عقب نیفتید! باور کنید تا حالا به هیچ کس بابت سرعت در شیر کردن مطالب و کلیپ‌ها و تعدد پست‌ها در شبکه‌های اجتماعی جایزه نداده‌اند!


۲- هر چیزی را هر جایی پست نکنید!

هر جا که عده‌ای جمع شده‌اند، دلیل بر آن نیست که منتظر درافشانی‌های فورواردی شما باشند! آنها ممکن است با هدف مشخصی گرد هم آمده‌اند و علاقه‌مند به مطالب خاصی هستند و مطالب به‌خصوصی به دردشان می‌خورد. وقتی وارد یک گروه می‌شوید، نگاهی به پست‌های قبلی بندازید، چند روزی تماشاگر بمانید تا بفهمید چه چیزهایی مورد توجه و علاقه‌ اعضای آن گروه است. حتی نگاهی به فهرست اعضا بندازید. ممکن است بعضی از آنها را بشناسید. با خودتون تصور کنید اگر شما به مجلسی دعوت بشوید که همان آدم‌ها و یک عده آدم دیگه باشند که برای هدف تقریبا مشخصی دور هم جمع شده‌اند (مثلا اهداف شغلی، علمی، سرگرمی و …) شما چه طور مطالبی را ممکن است آنجا مطرح کنید.
آیا مثلا در یک گروه علمی، شروع به جوک گفتن و خبر دادن از یک حراجی توپ لباس مارک‌دار یا اظهارات فلان مسئول سیاسی کشور می کنید؟! فکر کنید اگر این کار را در آن مجلس بکنید دیگران به چه چشمی به شما نگاه خواهند کرد!؟ به چشم یک ابله؟ یا آدمی که آن قدر بلوغ اجتماعی پیدا نکرده که بتواند متناسب با شرایط و موقعیت حرف بزند و رفتار کند!؟


۳- لطفا از شدت آزادی بیانی که در گروه‌های مجازی وجود دارد،ذوق‌زده نشوید!

دچار بدفهمی از مفهوم آزادی بیان نشوید! آزادی بیان در هیچ جای دنیا مفهومش این نیست که هر جا رفتید هر چیزی که دلتان خواست بگویید! اگر یک عده دور هم جمع شده‌اند که مثلا فقط بحث ادبی بکنند یا شعر و متن ادبی به اشتراک بگذارند، به انتخاب‌شان احترام بگذارید، و حرف‌های سیاسی خود را در گروه دیگری اظهار کنید که افرادش با هدف شنیدن و بحث کردن درباره‌ مسائل سیاسی دور هم جمع شده‌اند.
۴- اول از همه، اهداف گروه‌تان را مشخص کنید.

اگر گروهی می‌سازید قبل از هر چیز اهداف و قواعد آن را برای خودتان مشخص کنید. باری به هر جهت نباشید. حتی خوب است که اهداف و قوانین گروه را برای افرادی که وارد می‌شوند بگویید تا محدوده انتظارات افراد از گروه و پست‌های مورد قبول در گروه مشخص باشد. این توافق اولیه مانع از دلخوری‌های بعدی و از هم پاشیدن گروه می‌شود.

صفحات: 1· 2

 1 نظر

پوستر/ زندگی به سبک منتظر- احسان به پدر و مادر

07 آذر 1393 توسط 313

می توان با نگاهی دوباره به  موضوع انتظار و ورود این واژه به عمل و زندگی روزمره، تعریفی صحیح و کاربردی و در عین حال مورد رضایت  امام زمان (ع) را فراهم نمود. رهبر معظم انقلاب در یکی از بیاناتشان به موضوع انتظار این گونه اشاره می نمایند:

” انتظار حرکت است؛ انتظار سکون نیست؛ انتظار رها کردن و نشستن برای اینکه کار به خودی خود صورت بگیرد,نیست.انتظار حرکت است.انتظار امادگی است.این امادگی را باید در وجود خودمان,در محیط پیرامون خودمان حفظ کنیم.”

این پوستر به موضوع  احسان به والدین و به ویژه به مادر و اثرات آن در زندگی منتظر واقعی اشاره شده است. موضوعی که در قرآن کریم با تاکید بسیار پس از عدم شرک ورزیدن به خداوند متعال آورده شده و در روایات و احادیث تأکید فراوانی به احترام و نکوداشت پدر و مادر شده است.

 

 نظر دهید »

ستاره دمشق(کودکانه)

07 آذر 1393 توسط 313

بچه ‏ها! همه شما بارها و بارها داستان‏های زیادی از عاشورا و شهادت امام حسین علیه‏السلام شنیدید. ببینم، تا حالا درباره کودکانی که در کربلا بودن هم چیزی شنیدید و اونارو می‏شناسید. یکی ازکودکان امام حسین علیه‏السلام که در کربلا بود، رقیه نام داشت.

بچه‏ ها! رقیه علیهاالسلام دختر سه ساله امام حسین علیه‏السلام بود که به همراه خانواده امام حسین علیه‏السلام به کربلا اومده بود تا در کنار پدرو خویشانش باشه. اون پدرش امام حسین علیه‏السلام رو خیلی خیلی دوست داشت و بالاخره هم درهمون سن کم، در سرزمین شام به شهادت رسید. امیدوارم که از بزرگ‏تراتون بخواید تا بیش‏تر درباره حضرت رقیه براتون حرف بزنن.

به یاد پدر

زینب کوچولو، هر وقت اسم رقیه علیهاالسلام رو می‏شنوه، اشک توی چشماش حلقه می‏زنه. می‏دونید چرا بچه‏ها؟ آخه اون یه داستان درباره حضرت رقیه علیهاالسلام شنیده که خیلی ناراحتش کرده. شما هم می‏خواید اون داستان رو بشنوید، پس خوب گوش کنید. عصر عاشورا، وقتی دشمنان دین خدا، امام حسین و یارانش رو به شهادت رسونده بودن، یه عده کودک توی یکی از خیمه‏ها جمع شده بودن.

اونا خیلی خیلی تشنه بودن. فرمانده سپاه دشمن که دید اونا دارن از شدت تشنگی می‏میرن، خواست کمی آب به اونا بده. ولی وقتی به حضرت رقیه رسید،حضرت رقیه از اون آب نخورد، ظرف آب رو برداشت و به طرف پدرش امام حسین علیه‏السلام دوید. اون می‏خواست آب رو برای پدرش ببره، ولی بچه‏ها امام حسین علیه‏السلام ، پدر رقیه، حالا دیگه شهید شده بود. همه با هم سلام می‏فرستیم به روح بزرگ رقیه کوچک.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

مأمن و مایه خیر و برکت برای مردم

27 آبان 1393 توسط 313

مسجد باید در هر منطقه و محل؛ مامن و مایه خیر و برکت باشد و به طریق اولی، وسیله زحمت و آزار مجاوران نگردد.

“رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)”

 

 نظر دهید »

حاج آقا قرائتی چگونه به قمه ‏زنی در یک شهر خاتمه داد؟

21 آبان 1393 توسط 313

حجت الاسلام قرائتی در خاطره ای که مجله مبلغان، در شماره 39 فروردین 1382،منتشر شده است، از استدلال قرآنی جالبی که برای متقاعد کردن مردم یکی از شهرهای کشور برای خاتمه دادن به بدعت قمه زنی اینگونه سخن می گوید: در یکی از شهرها با وجود توصیه‏ های مبلغین بزرگوار مبنی بر پرهیز از قمه‎زنی، مردم به خاطر اعتقادات خود دست ‏برنمی‏داشتند. به ما گفتند به آنجا برویم و آنها را از این کار باز داریم . ایام ماه محرم بود و چون اعلام کرده بودند فلانی می‏آید و مردم ما را در تلویزیون دیده بودند، در مسجد جمع شدند.
وقتی وارد شدم گفتند: آقای قرائتی آمده‏ای برای قمه‎زنی بگویی. گفتم: شغل من چیست؟ گفتند: تو معلم قرآن هستی. گفتم: به عنوان معلم قرآن قبولم دارید؟ گفتند: بله قبولت داریم ولی حرف قمه نزنی، فقط قرآن بگو . من روی تخته نوشتم: «بسم الله الرحمن الرحیم - یا ایها الذین آمنوا لا تقولوا راعنا و قولوا انظرنا» (1)؛ «ای کسانی که ایمان آورده‏اید! “راعنا” نگویید، بلکه بگویید: “انظرنا".» و بعد توضیح دادم که: «یا ایها الذین آمنوا» یعنی: ای مؤمنین . «لا تقولوا راعنا و قولوا انظرنا» یعنی: راعنا نگویید بلکه انظرنا بگویید. راعنا نگویید یعنی چه؟ این قصه‏ای دارد و قصه‏اش این است که: پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله در حال سخنرانی بود، یک نفر از پای سخنرانی گفت: راعنا، یعنی مراعات ما را هم بکن . یعنی آرام‎تر صحبت کن یا به این طرف و آن طرف نگاه کن .

این کلمه راعنا مثل کوکو است که هم می‏شود آن را با سیب زمینی درست کرد و هم با سبزی. «راعنا» را هم می‏شود از ریشه «رعی‏» گرفت و هم از ریشه «رعن‏». اگر از «رعی‏» گرفته شود به معنای «مراعات ما را بکن‏» است، ولی اگر از ریشه «رعن‏» گرفته شود، رعونت ‏به معنای خر کردن است و «راعنا» یعنی «خرمان کن.»

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

تغییر مفهوم کودکی در دنیای امروز

20 آبان 1393 توسط 313

کودک عضوی از جامعه تعریف می شود که هنوز به دلیل عدم تجهیز به مهارت های اجتماعی مورد نیاز نقش ها، نقشی مؤثر در سازمان اجتماعی ندارد. به باور کارشناسان اگر چه این تعریف از مفهوم کودک، سنتی شمرده می شود، هنوز هم مهم ترین تعریف این مقوله است. تعاریف دیگر این مقوله، نگاه خاصی به مفهوم “کودکی” دارند که برداشت امروزی از مفهوم کودک و دوران کودکی را شکل می دهند. نگاه کنونی به کودک و دوران کودکی، رد شده از فیلتر نظریات علمی، دوران جنگ و تحولات رسانه ای است. بنابر این برای فهم این تغییر مفهومی و چگونگی شکل گیری آن، باید نگاهی به تاریخ انداخت. تاریخی که هر چند ممکن است به لحاظ تعداد سال ها گستره ی کمی را در بر گیرد اما از نظر مقدار تحولاتی که در آن اتفاق افتاده است شاید هیچ نظیری در تمام دوران زندگی بشر نداشته باشد.


مفهوم کودکی و رسانه ها

صنعت چاپ

از میان تحولات بزرگ دوران مدرن، صنعت چاپ مفهوم کودکی را بیشتر از دیگر عوامل دچار تحول کرد. پیدایش صنعت چاپ، پایان دوران «کودکی» یا حتی «بزرگسالی» بیولوژیک است. با پیدایش این صنعت، کودک باید برای بزرگ شدن، خواندن و نوشتن بیاموزد، به جهان ادبیات نوشتاری و چاپی پا بگذارد. آموزش ببیند و تربیت یابد. در واقع با اختراع چاپ مقوله «کودکی» به یک نهاد اجتماعی تبدیل می شود. ماشین چاپ مهم ترین تحول رسانه ای را بوجود آورد و دوران زندگی بشر را به قبل و بعد از خود تقسیم کرد. قطعا کودکی نیز مفهومی بود که باید تغییر می کرد تا با سیر پیشرونده تکنولوژی هماهنگ شود و از جامعه بشری عقب نماند. ماشین چاپ ضرروت یادگیری خواندن و نوشتن را برای کودکان دو چندان کرد. یادگیری خواندن و نوشتن فعالیتی ذهنی بود و متمایز از کارهای بدنی همچون کشاورزی. بنابراین ذهن کودکان در مسیر رشد گام نهاد تا هر کدام از این کودکان خود در آینده منشا تحولاتی باشند که بر زندگی دیگران تاثیر بگذارد و بار دیگر مفهوم کودکی را در مسیر تغییر قرار دهد. ذهنی که در کودکی راه پر رنج آموختن را بر خود هموار می سازد و یاد می گیرد چگونه در دنیا بزرگسالان نقش ایفا کند، از همان کودکی یاد می گیرد که که خلاقیت های خود را به زبان روز بیان کند، به دیگران بفهماند و دنیای را تغییر دهد.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

خلاقیت با میوه ها

27 مهر 1393 توسط 313

 

 

 

 

 

بقیه در ادامه مطلب

صفحات: 1· 2

 3 نظر

پوستر/ آنها سهمشان تنهایی نیست

10 مهر 1393 توسط 313

حفظ حرمت والدین موضوعی است که ممکن است به هر دلیلی اعم از مشغله های فرزندان و … در سایه بی توجهی قرار گیرد. پدر و مادرهایی که به پای فرزندانشان پیر شدند سهمشان تنهایی نیست

 1 نظر

نهادینه کردن حجاب و عفاف در کودکان و نوجوانان

09 مهر 1393 توسط 313

چکیده:
تربیت دینی و قرآنی فرزندان یک ضرورت است. کسانی که تربیت کودکان و نوجوانان خود را از وظائف خویش به حساب نمی آورند، عواقب این بی توجهی به صورت آسیب های ماندگار در فرزندان آنها پدیدار می گردد. عمق بخشیدن به آموزه های دینی در کودکان و نوجوانان، آنان را از آسیب های اخلاقی و اجتماعی مصون می دارد. آموزش صحیح از روی عطوفت و مهربانی باعث درونی شدن ارزشهای دینی همچون حجاب وعفاف می شود،‌ و همچون واکسنی آنها را از زهر خطرات و انحرافات همچون بی حیائی، ‌بی حجابی و برهنگی بیمه و مقاوم می سازد و تقید به حجاب برتر را در آنان نهادینه می سازد. عادت بخشی،‌ الگو سازی و شیرین سازی حجاب و عفاف برای کودکان و نوجوانان باید از سنین کودکی و نوجوانی شروع شود و نباید آن را به بعد از سن تکلیف موکول نمود. شناسائی و بررسی شیوه های صحیح و کاربردی و تأثیر گذار در نهادینه کردن حجاب و عفاف از جایگاه ویژه ای برخوردار است. شیوه ها و روش های الگو آفرینی، ‌عادت بخشی، سالم سازی، محبت،‌ تشویق،‌بصیرت بخشی و قصه گوئی از جمله شیوه های تربیتی در نهادینه کردن حجاب و عفاف برای کودکان و نوجوانان می باشد.
کلید واژه: کودک و نوجوان، تربیت دینی،‌ حجاب و عفاف، قرآن،‌ روایات

مقدمه:
خانواده نقش اساسی در تربیت اخلاقی و سلامت روحی و روانی کودک و نوجوان دارد. خانواده در مقام مربی باید سعی کند تا در کودک فضائل اخلاقی به ملکات اخلاقی مبدّل گردد. پیامبر اعظم (ص) در روایتی فرموده اند: (وای بر پدران دوران آخر الزمان از روش ناپسند آنها در مورد فرزندانشان،‌از حضرت سؤال نمودند: ای پیامبر خدا آیا آن پدران کافر یا مشرکند؟ حضرت فرمودند نه پدران مسلمانی هستند که به فرزندان خود مسائل مذهبی و دینی را یاد نمی دهند و چنانچه فرزندانشان بخواهند این مسائل را یاد بگیرند،‌ جلوگیری می کنند، من از آنان بیزارم و آنان نیز از من بدور می باشند.(1)

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

حجاب قرآني و نقش آن در نهاد خانواده

09 مهر 1393 توسط 313

چکيده:

پوشش و حجاب پرتوئي از آفرينش الهي است که فلسفه وجودي آن حفظ مقام و ساحت مادي و معنوي زن و مرد و زمينه ساز رشد و کمال آن ها تا مراتب عالي انسانيت است. يکي از قوانين رباني در شرايع الهي مسأله حجاب و پوشش بوده است و خالق بشر که بر تماي اسرار و رموز آفرينش، عالم خبير است، زيبايي، امنيت، رشد و تعالي انسان ها به خصوص زن را در پوشش و عفاف و حجاب دانسته است، آيات نوراني قرآن کريم اين حکم الهي را به نحو مطلوب تبيين و سيره ي قرآني معصومين (عليهم السلام) به ويژه سيره معصومه کبري فاطمه زهرا (س) آن را به بهترين شکل به منصه ظهور و اجراء در صحنه زندگي رسانده اند. در اين مقاله، پوشش به عنوان يک خواسته فطري و عقلاني انسان مورد توجه قرار گرفته و بر همين اساس اين حکم امضائي اسلام در شرايع و اديان آسماني قبل از اسلام نيز مورد جستجو و بيان، واقع گرديده و آن گاه معناي لغوي و اصطلاحي حجاب در قرآن کريم مشخص و آثار و برکات حجاب از جمله رشد و حفظ عفاف و حيا مورد توجه و نقش آن در پايداري نهاد مقدس خانواده بيان گرديده است و در پايان آثار زيانبار بي حجابي و بد حجابي ارائه شده است. از آن جا که اين موضوع قرآني نقش بارز و آشکاري در نهاد خانواده (از حيث آباداني و رشد يا تخريب آن) دارد سعي شده همه اين موضوعات با رويکرد به جايگاه نهاد خانواده از منظر قرآن ارائه گردد.

کليد واژگان:

حجاب و پوشش، حيا جايگاه خداوند در قرآن و روايات

مقدمه:

وضع و جعل احکام دين از طرف شارع مقدس حضرت حق تبارک و تعالي منطبق با فطرت، عقل و حکمت بوده و هر کدام از آن ها از هدفمندي خاصي براي رشد و تعالي انسان برخوردار بوده اند حجاب و پوشش قرآني يک حکم از مجموعه احکام واجب الاجراء الهي است که از اهداف، آثار، برکات و نقش آفريني هاي خاصي برخوردار است و اگر حقيقت اين حکم براي انسان ها روشن و آشکار گردد بعيد است که فطرت هاي سالم و خداخواه تسليم آن نشوند و آن را اطاعت ننمايند. قرآن کريم دين را فطري مي داند يعني دين بنيان کننده ي طبيعي ترين قوانين وجود بشري است و به عبارت ديگر دستورات اسلامي منطبق بر مسير شکوفائي فطرت بشري است و با کمي دقت بر اين دستورات و احکام فطري، اهداف، آثار و نتايج عقلاني و حکميانه آن ها نيز آشکار مي گردد. بر همين اساس حجاب و پوشش اسلامي که يکي از اوامر انسان ساز الهي و يکي از احکام حيات بخش اسلام در زندگي طيبه است و منطبق بر فطرت بشر و مبتني بر نيازها و شرايط رواني او و زمينه ساز پويائي و کمال انساني خواهد بود و اصولاً عمل به قوانين اسلام يک عمل اعتباري و قراردادي نيست بلکه عمل به قوانين اسلام يعني پاسخ گوئي به نياز فطرت است.
جنس زن از ديدگاه اسلامي داراي شخصيت شايسته و موقعيتي الهي است که مي تواند مدارج کمال را طي کرده و به مراتب عالي انسانيت راه يابد. دامن زن مدرسه انسان کمال جو است و جايگاه الهي و والاي اين گوهر آفرينش اقتضاء دارد که در قلعه مستحکم حجاب و پوشش قرار گيرد تا ارزش هاي او مصون و محفوظ بمانند.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

مهریه هایی از جنس سونامی

08 مهر 1393 توسط 313

مهریه هایی از جنس سونامی

 نظر دهید »

انسان ۲۵۰ ساله | امام جواد علیه السلام، نشانه مقاومت

05 مهر 1393 توسط 313
امام جواد علیه‌السلام مظهر مبارزه‌ی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. ۱۳۷۶/۶/۱۷‌ او نمودار و نشانه‌ی مقاومت است. انسان بزرگی که تمام دوران کوتاه زندگیش با قدرت مُزَور و ریاکار خلیفه‌ی عباسی -مأمون- مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقب‌نشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل ‌کرد و با همه‌ی شیوه‌های مبارزه‌ی ممکن، مبارزه کرد. ۱۳۶۰/۲/۲۵

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/24115/C/13920710_0124115.jpg


بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی که در این کلیپ می‌شنوید:
این بزرگوار نمودار و نشانه‌ی مقاومت است. انسان بزرگی است که تمام دوران کوتاه زندگیش که در سن ۲۵ سالگی به شهادت رسیده است، با قدرت مُزَور و ریاکار خلیفه‌ی عباسی، مأمون مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقب‌نشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل کرد و با همه‌ی شیوه‌های مبارزه‌ی ممکن، مبارزه کرد

۲۵/۲/۶۰

امام جواد مانند دیگر ائمه‌ی معصومین برای ما اسوه و مقتدا و نمونه است. زندگی کوتاه این بنده‌ی شایسته‌ی خدا، به جهاد با کفر و طغیان گذشت. در نوجوانی به رهبری امت اسلام منصوب شد و در سالهایی کوتاه، جهادی فشرده، با دشمن خدا کرد به طوری که در سن ۲۵ سالگی یعنی هنوز در جوانی، وجودش برای دشمنان خدا غیر قابل تحمل شد و او را با زهر شهید کردند. همان‌طوری که ائمه‌ی دیگر ما علیهم‌السلام با جهاد خودشان هر کدام برگی بر تاریخ پر افتخار اسلام افزودند، این امام بزرگوار هم گوشه‌ی مهمی از جهاد همه جانبه‌ی اسلام را در عمل خود پیاده کرد و درس بزرگی را به ما آموخت. آن درس بزرگ این است که در هنگامی که در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار قرار می‌گیریم، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابله‌ی با این قدرتها برانگیزیم. اگر دشمن، صریح و آشکار دشمنی بکند و اگر ادعا و ریاکاری نداشته باشد، کار او آسان‌تر است. اما وقتی دشمنی مانند مأمون عباسی چهره‌ای از قداست و طرفداری از اسلام برای خود می‌آراید، شناختن او برای مردم مشکل است. در دوران ما و در همه‌ی دورانهای تاریخ، قدرتمندان همیشه سعی کرده‌اند وقتی از مقابله‌ی رویاروی با مردم عاجز شدند دست به حیله‌ی ریاکاری و نفاق بزنند.

امام جواد می‌خواست به مردم بگوید که من طرفدار اسلام و طرفدار خاندان پیغمبرم. امام علی‌بن‌موسی‌الرضا صلواةالله‌علیه و امام جواد صلواةالله‌علیه همت بر این گماشتند که این ماسک تزویر و ریا را از چهره‌ی مأمون کنار بزنند و موفق شدند.

۱۳۵۹/۰۷/۱۸


 نظر دهید »

چگونه برای ورود به «محرم» آماده شویم

27 شهریور 1393 توسط 313

اگر قرار باشد در یک مهمانی شرکت کنیم، طبیعتاً شب زودتر به خانه می‌رویم، لباس مناسب می پوشیم، خود را خوشبو می کنیم و… هر چقدر مهمانی مهم تر و میزبان مهم تر و عزیزتر باشد، آمادگی ما بیشتر و حساسیت ما نیز بیشتر خواهد بود.

صدای قدم‌های ماه عزای اشرف اولاد آدم به گوش می‌رسد، ماه سفره ماتم حضرت اباعبدالله(ع)؛ پس هر کسی که خود را نوکر و ارادتمند به ایشان می‌داند، باید روحا و جسما محیای ورود به ماه ماتم آن حضرت کند.

 

برای این آمادگی باید مقدماتی فراهم شود. اولین آن، معرفت به محرم و صاحب محرم است. باید به تفکر و مطالعه بیشتر در این زمینه‌ها پرداخت، تا به واسطه اندیشیدن در معارف عاشورا و حضرت سید‌الشهدا(ع) و شهدای کربلا و نیز بهره‌مندی از کتب معتبر بزرگان و علما، کسب معرفت نمود. تا وقتی که این معرفت وجود نداشته باشد، آدمی خود را آنچنان که در شأن محرم و صاحب آن است آماده نمی‌کند.

چه باید کرد؟

۱- مداقه و مطالعه و تفکر بیشتر در مقام و منزلت حضرت ابا عبدالله(ع) و شهدای کربلا.

۲- تفکر و مطالعه در زمینه اهداف، رسالت ها و پیامدهای عاشورا و درس های جاویدان آن.

۳- برداشتن ختم روزانه زیارت عاشورا (تا روز عاشورا هر روز زیارت عاشورا را بخوانیم و در مضامین بلند آن تفکر و مداقه کنیم).

۴- دعا و توسل به اهلبیت(ع) در مورد عنایت ویژه ایشان در عزاداری کردن خالصانه، با معرفت و مناسب شأن اهلبیت (ع).

۵- مراقبت اعضا و جوارح و بلکه روح و قلب از آلوده نشدن به گناهان و حتی مکروهات.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

پوستر / مراقب انتخاب لوازم التحریر باشید

27 شهریور 1393 توسط 313

با آغاز آخرین ماه از تابستان،بازار خرید لوازم التحریر داغ است و لازم است به چند نکته توجه شود.

تا به حال حساب کرده ایم تقریبا فرزندانمان در طول سال چند بار به تصاویر روی کیف و دفتر و مداد و لباس و … نگاه میکنند

اگر فقط روزی ۱۰ بار، کیف خود را نگاه کنند (چه خودآگاه و چه ناخودآگاه) در طول سال تحصیلی بیش از ۲۰۰۰ بار می شود

اگر فقط روزی ۱۰ بار به دفتر خود را نگاه کنند؛ و ۱۰ دفتر هم داشته باشند در طول سال تحصیلی بیش از ۲۰٫۰۰۰ بار می شود

فرزندان ما در مدرسه تقریبا ۵ ساعت مداد به دست دارند ؛ و در منزل هم همین قدر ؛پس در طول سال حدود ۲۰۰۰ ساعت ، یا بهتر بگوییم ۱۲۰٫۰۰۰ دقیقه تصاویر روی مداد را مرور می کنند

حال خود حساب عروسک ، پتو ، لباس ، حوله ، تصویر رایانه و … را داشته باشید

تصاویر غربی الگوی مناسبی برای فرزندانمان نیستند . به عنوان مثال :

تصاویر باربی؛ این عروسک نیمه عریان که افسر تهاجم فرهنگی است تاثیر مخربی بر ذهن کودکانمان دارد.

آیا می دانید ! محال است کسی ترکیب بدن باربی را حتی با عمل زیبایی به دلیل عدم تناسب بین اندازه پاها، بالاتنه ، گردن ، و صورتی کشیده داشته باشد

آیا می دانید ! بسیاری از دختران جوان به دلیل الگو قرار دادن باربی در اندام؛ دچار سوء تغذیه می شوند

آیا می دانید ! پست ترین بازیگرانِ زن فیلمهای … ؛ الگوی خود را باربی می دانند

آیا می دانید! هنگامی که خطر کاهش جمعیت در  آمریکا جدی شد؛ آمریکا با عروسک باربیِ جنین در شکم ، جمعیت خود را متعادل کرد

آیا می دانید! اگر تعداد عروسکهای باربی خریداری شده را کنار هم بگذاریم؛ هفت دور ، دور کره زمین می چرخد

آیا می دانید ! فقط تعداد عروسکهای باربی خریداری شده در ایتالیا ، از مجموع مردمش هم بیشتر است

آیا می دانید! پررنگ کردن غرایز جنسی در ذهن دختران، دوستی های نامشروع و دراز مدت ؛ موهای افشان؛ لباسهای دو تکه و نیمه عریان؛ آرایش غلیظ ؛ خودنمایی های حریصانه؛ رقص های عمومی ؛ سکس و بی بند و باری ؛ شراب خواری و اعتیاد از مصادیق اخلاق جنسی غرب است که باربی عهده دارِ ترویج آنهاست

آیا می دانید! باربی باعث بلوغ زودرس دختران می شود

آیا می دانید ! مهمترین سلاح آمریکا برای از بین بردن اقتصاد ژاپن ؛ ترویج باربی بین کودکان است

آیا می دانید ! جوانانی که در کودکی عروسک باربیِ مشروب خور داشته اند؛ معمولا معتاد به مشروبات الکلی اند

آیا می دانید ! آمریکا سالها قبل از هر جنگ و تجاوزی ؛ با تغییراتی روی باربی ؛ اذهان را به سمت خود هماهنگ می کند

آیا می دانید! در طول جنگ عراق و آمریکا در سال ۱۹۹۰ ، عروسک باربی با پوشش یونیفورم نظامی آمریکایی به تهییج افکار عمومی پرداخت

آیا می دانید! باربی در ادامه جنگ روانی غرب ؛ علیه اندیشه های اسلامی؛ وارد عرصه شد و مبارزه با فرهنگ شهادت طلبی را در دستور کار خود قرار داد. باربی انتحاری که پس از فریاد الله اکبر با فشردن ضامنِ کمربند انفجاریش منفجر می شدو بعد از آن صدای خنده ی مسخره آمیزی  به گوش می رسید

و هزاران ندانستن دیگر….

حال این تصاویر و عروسکهای باربی دست کودکان ما چه می کند

خوشبختانه چند سالی است که برخی از تصاویر انقلابی ، وارد عرصه ی لوازم التحریر شده اند ؛ که با حمایت از آنان آینده ای خوب انشاء الله در پیش است

lavazeme  tahrir93-1   medium

 نظر دهید »

کاریکاتور ذخیره آب یعنی زندگی

13 شهریور 1393 توسط 313

کاریکاتور,کمبود آب,آب,بحران,خشکسالی,کم آبی,دانلود کاریکاتور,عکس کاریکاتور,رویش,زندگی,شیر,شیر آب,عباس گودرزی,مایع حیات

 نظر دهید »

الفباى فرهنگ معصومه (ع)

04 شهریور 1393 توسط 313

 

به نام خدا
بانوى کرامت ، تو آيت بزرگ خدايى که عارفان سترگ و عرشيان خاک نشين بر سنگ آستانه ات بوسه مى زنند .
مراجع عظام از مرقد مقدست نور و نيرو مى گيرند .
غرورها همه در آستان قدسى ات غروب مى کند ، شاهان ، سر تسليم بر آستانه ات نهاده اند ،و دهها شاهزاده و وکيل و وزير ، به غلامى و چاکرى اين بارگاه بهشتى مى بالند .
عالمان ، مفسران ، محدثان ، خطيبان ، محققان و نويسندگان ، صالحان ،صديقان و شهيدان هزاران ، هزاران ، در باغ بابلان تو نغمه سرايى دارند .
سلام اى کوثرستان سخاوت که از دست تو مى بارد کرامت
الفباى فرهنگ معصومه (ع) را به خاک پاى تو تقديم مى دارم و اين ستايشنامه را شايسته ايوان بلند آينه ات نمى دانم .
- آ -
آدم در بامداد ميلادت به خويش مى بالد و آسمان را آذين مى بندد .
آواى زيباى -آزادي- از آستان بلندت به گوش مى رسد ؛ -آزادي- در زيارت تو به -استقلال- مى رسد . -پيروزي-چشم اميد به آسمان کرامت تو دوخته است . آفتاب آئينه دار طلعت توست . آرزوى زائرانت زيارت مهدى (عج) است . تو آب حيات تشنگان آئين خدايى و عالمه آل محمد (ص) .
- الف -
الفباى اسلام را شما به جهان آموختيد . ارمغان اخوت را از دارالايمان تو داريم . احسان و اخلاق وايثار را در حريم تو مى آموزيم و باغ ارم را در ساحل آستانت مى جوييم . درعصر انتطار ، فقيهان ، انديشمندان شهر تو را جانشين حجت خدا مى دانيم.
- ب-
تو بانوى بوستان توحيدي. برج بلند اميدى . بارگاهت کانون بيدارى است و باغ سرسبز زندگى . بهشت موعود الهى در انتظار زائران ديار توست. اى بانوى بزرگ !
-بيت النور- پر نورتر و باران بهار آفرين الهى برسرزمين قم هميشه ريزان باد .
- پ-
پاکى و طهارت ميراث خاندان شماست ، پيروزى ، پاداش پروردگار به پيروان راستين شما و پارسايى ، -پايان نامه - دانش آموختگان مدرسه عشق شما. دل پيران عارف پاى بست معصومه (ع) است . و پادگان جوانان پاک دل پاى تخت معصومه (ع) . پرچمش در اهتزاز و پروانگان پيرامونش هماره در پرواز .
- ت -
تربت قم ، تاج تشيع بر سردارد . تنديس فداکارى است . تاريخ ايمان و تلاش شيعه است و کارگاه تابوت طاغوت ها . تکبير گويان قم ، تن پوش تقوا به تن دارند و تبه کاران از تندر قيام قم تب لرزه مى گيرند . زائرانش تکبير و تسبيح و تحميد - شعار جاودانه زهرا (ع) - را در زيارت تو تکرار مى کنند .
- ث -
تو خواهر ثامن الحججى ، آفتاب طوس.
تو ثانى کوثرى ، مهتاب مدينه .
تو ثمره درخت امامتى و در ثمين ولايت.
ديدار کويت ثواب بهشت برين دارد .
مدح و ثنايت سرمه ديدگان ساعت ها و ثانيه ست .
- ج -
چشم و چراغ قم و سرچشمه فياض فيضيه ، فاطمه معصومه (ع) است . چادر نمازش افتخار چراغ اخضر است و چرخ نخ ريسى مارش مدار استقلال کشور . چترعنايت بر سر جهان دارد .
نامش ، چهل کليد چاره ساز مشکل هاست. چهل اختران ، همراهان شيدايش ، و چشمه آفتاب ، قصه اى از چلچراغ ايوانش .

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

سبک زندگی | کار محکم و استوار

24 تیر 1393 توسط 313

Robust Structures01

 نظر دهید »

گرافیک اطلاع رسان:: حجاب و عفاف از نگاه قرآن، روایات و بزرگان

23 تیر 1393 توسط 313

 نظر دهید »

حجاب؛ مانعی برای فعالیت اجتماعی زنان!

23 تیر 1393 توسط 313

«زن نیز مانند مرد دارای ذوق، فکر، فهم، هوش و استعداد کار است. این استعدادها را خدا به او داده است و بیهوده نیست و باید به ثمر برسد. اساساً هر استعداد طبیعی دلیل یک حق طبیعی است. وقتی در آفرینش به‏ یک موجود استعداد و لیاقت کاری داده شد، این به منزله سند و مدرک‏ است که وی حق دارد استعداد خود را به فعلیت برساند، منع کردن آن ظلم‏ است.

باز داشتن زن از کوشش‌هائی که آفرینش به او امکان داده است نه تنها ستم به زن است، خیانت به اجتماع نیز می‏‌باشد. هر چیزی که سبب شود قوای طبیعی و خدادادی انسان معطل و بی اثر بماند به زیان اجتماع است. عامل انسانی بزرگ‌ترین سرمایه اجتماع است. زن نیز انسان است و اجتماع‏ باید از کار و فعالیت این عامل و نیروی تولید او بهره‏‌مند گردد. فلج‏ کردن این عامل و تضییع نیروی نیمی از افراد اجتماع، هم برخلاف حق طبیعی‏ فردی زن است و هم برخلاف حق اجتماع و سبب می‏‌شود که زن همیشه به صورت‏ سربار و کل بر مرد زندگی کند.»

آنچه طرح شد یکی از اشکالاتی است که به مسئله حجاب می‏‌گیرند؛ اینکه حجاب سبب رکود و تعطیل‏ فعالیت‌هائی است که خلقت در استعداد زن قرار داده است. اما در جواب باید گفت حجاب اسلامی موجب هدر رفتن نیروی زن و ضایع ساختن استعدادهای فطری او نیست. مبنای حجاب در اسلام اینست که التذاذات جنسی باید به محیط خانوادگی و به همسر مشروع اختصاص یابد و محیط اجتماع، خالص برای کار و فعالیت باشد. به همین جهت به زن اجازه نمی‏‌دهد وقتی از خانه بیرون‏ می‏‌رود موجبات تحریک مردان را فراهم کند و به مرد هم اجازه نمی‏‌دهد چشم چرانی کند. چنین حجابی نه تنها نیروی کار زن را فلج نمی‏‌کند، موجب‏ تقویت نیروی کار اجتماع نیز می‏‌باشد.

2804_hijab.jpg

 

صفحات: 1· 2

 1 نظر

چادرم...

21 تیر 1393 توسط 313

غربت چادر+چادر+پوستر چادر+دختر چادری+دختر محجبه و چادری+زن

 

گاهی چادرم خاکی می شود..
گاهی چادر مشکی ام از در و دیوار شهر خاکی می شود..
از نگاه های طعنه امیز خاکی می شود..
از حرف های سیاه خاکی می شود..
و گاهی چادرم را خودم خاکی میکنم..
چادرم را میشویم تا غبار شهر از رویش پاک کنم..
تا سنگینی نگاه هارا پاک کنم..
با همه ی این حرفها چادر خاکی ام را با تمام وجودم دوست دارم…
و ان را با افتخار به سر میکنم به یاد چادر خاکی مادرم زهرا(س)در بین کوچه های غریب مدینه..

 2 نظر

۴ راهکار خانواده آرمانی/اینفوگرافی

15 خرداد 1393 توسط 313

emam sajad3

 1 نظر

زندگی باور نکردنی یک جانباز

13 خرداد 1393 توسط 313

سید نورالدین عافی در سال ۱۳۴۳ در روستای خنجان از توابع تبریز به دنیا آمد. 16 ساله بود که راهی جبهه شد، در گردان‌های خط‌‌شکن لشکر 31 عاشورا به عنوان نیروی آزاد، غواص و فرمانده دسته حضور داشت.

نورالدین نزدیک به هشتاد ماه از دوران جنگ تحمیلی را علیرغم جراحات سنگین و شهادت برادر کوچک‌ترش سید صادق در برابر چشمانش در جبهه ماند و در عملیات‌های متعددی حضور داشت. وی جانباز هفتاد درصد دفاع مقدس است.

“نورالدين، پسر ايران” روايت بی نظیری از بدر، والفجر هشت و كربلاي 4 است. کتابی دقيق، صادقانه و عميق.که خواننده را با خود به دل واقعه میبرد و او را از گريستن و افتخار كردن و حسرت خوردن، به بهت زدگي می كشاند.

خبرنگار فرهنگ نیوز به مناسبت روز جانباز و میلاد با سعادت حضرت قمر بنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام، گفت و گویی با سید نورالدین عافی راوی کتاب “نورالدين، پسر ايران” داشت که مشروح آن را در زیر خواهید خواند؛

فرهنگ نیوز: آقای عافی حس و حالتان وقتی یک نوجوان 16- 17 ساله بودید و وارد جنگ شدید چه بود؟

آن روزها جنگ شروع شده بود و دشمنی آمده بود و هر مسلمان و هر جوانی وظیفه داشت در جنگ شرکت کند. من هم وظیفه ام بود و رفتم. من فکر می کنم همین جوانهای امروز هم اگر خدای نکرده مشکلی برای کشورمان پیش بیاید، همه خواهند آمد و از کشور دفاع می کنند.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

ساپورت یعنی ...

10 خرداد 1393 توسط 313

ساپورت یعنی ...

 نظر دهید »

طرح و کاریکاتورهای منتشر شده با موضوع افزایش جمعیت

04 خرداد 1393 توسط 313

این روزها تبلیغ برای افزایش جمعیت، شکل جدی و جدی تری به خود گرفته است بطوریکه طرح ها و همینطور کاریکاتورهایی هم در خروجی بعضی سایت ها قرار گرفته است …

البته تردیدی نیست که هر دو گزینۀ “فرزند کمتر” و “فرزند بیشتر” معایب و محاسنی دارد و هیچکدام مطلق نیست. اما پرسش اساسی اینست که آیا برای رفع “معضل پیری جمعیت” در کشور ما “تدابیر” لازم اندشیده شده است؟ آیا کشور ما از پس تامین امکانات “اساسی” همین جمعیت فعلی برمی آید که در اندیشۀ افزودن بر آن باشد؟ آیا این مسئلۀ مهم را که “جمعیت و نحوۀ مدیریت آن از مسائل استراتژیک هر کشوری است” و “برنامه ریزی دقیق، کاربردی، هدفمند، طولانی مدت و مبتنی بر امکانات و واقعیات همه جانبۀ هر کشور” نیاز دارد را مسئولین امر مدنظر قرار داده اند؟ خدا کند که چنین باشد وگرنه آیا نتایج مایوس کننده نخواهد بود؟!

مجله آنلاین ایران‌سان | www.IranSun.net

مجله آنلاین ایران‌سان | www.IranSun.net

مجله آنلاین ایران‌سان | www.IranSun.net

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

حجاب حقی الهی است ...

15 اردیبهشت 1393 توسط 313

آیت الله جوادی آملی:

حجاب زن و دختر مربوط به خود او نیست که بگوید من از حق خود گذشتم و نمیخواهم چادر سر کنم،

مربوط به مرد نیست که بگوید من راضیم که همسر و دخترم چادر سر نکند،

بلکه حجاب زن حقی الهی است و حرمت و حیثیت زن به عنوان حق الله مطرح است

و زن به عنوان امین حق الله از نظر قرآن مطرح است

و حجاب زن امری ست اجتماعی، نه فردی

و حق خدا باید ادا شود تا هم فرد از خطرات موجود در جامعه حفظ شود .

 نظر دهید »

سبک زندگی | برتری کارگران

14 اردیبهشت 1393 توسط 313

هنگامی که رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) از جنگ تبوک بازگشت، سعد انصاری به استقبال آن حضرت شتافت. پیامبر با او مصافحه کرد و چون زبری و خشنی دست های او را احساس کرد از کارگر انصاری پرسید: چرا دست هایت اینچنین کوفته و خشن است؟

سعد گفت: ای رسول خدا! با بیل و طناب کار می کنم و هزینه زندگی خانواده ام را تأمین می کنم،

پیامبر دست او را بوسید و فرمود: این دستی است که آتش جهنم به آن نخواهد رسید.

مفاتیح الحیات، ص ۵۱۹، بخش برتری کارگران

Wrinkled Hands Low

 نظر دهید »

بهانه‌هایی برای بچه‌دار نشدن

04 اردیبهشت 1393 توسط 313

چگونگی تعریف ما از زندگی و پدیده‌های آن، قطعاً مدار زندگی‌مان را عوض می‌کند. امروزه تعریف ما مثلاً از پدر بودن یا مادر بودن خراب شده است. یعنی به خاطر فضای زندگی تکنولوژیک، به خاطر فرهنگ‌های القایی، به خاطر تهاجم فرهنگی و بسیاری مسائل دیگر، تعاریف‌ ما تغییر کرده است. ما در موضوع فرزند دچار استحاله‌ی در تعریف شده‌ایم. مثلاً فرزند در بعضی موارد به ابزار پیونددهنده‌ی زن و شوهری تبدیل می‌شود که در آستانه‌ی جدا شدن هستند! برخی افراد برای این فرزند می‌آورند که زندگی‌شان را گرم کند! انگار که این فرزند چسب دوقلو است! در یک نگاه دیگر، فرزند عصای پیری است. در نگاهی دیگر، فرزند برای لذت بچه‌داشتن است. در نگاهی، اگر فرزند نیاوریم، چه کنیم؟ این عوامل پرکردن بی‌معنی‌ زندگی است و البته هرکدام از این تعاریف را فرض بگیرید، یک منظومه‌ای را هم بعد از خودش ایجاد و ایجاب می‌کند.

برخی افراد برای این فرزند می‌آورند که زندگی‌شان را گرم کند! انگار که این فرزند چسب دوقلو است!


* احکام الهی یک سلسله‌ی واحد است
اسلام دیدگاهی در مورد فرزند و رزق و روزی او دارد و صراحتاً می‌گوید: «لا تَقْتُلُوا أَوْلَادَکمْ خَشْیة إِمْلَاقٍ»۱ بچه‌هایتان را از ترس گرسنه‌ماندن و فقیرشدن نکُشید. این دستور اسلام، و یک منظومه‌ای از معارف است. البته در آن زمان بلد نبودند جلوی تشکیل نطفه را بگیرند و بچه را می‌کشتند، اما الان بلد هستند و کلاً بچه‌دار نمی‌شوند! اگرچه این یک بحث فقهی است و می‌گویند این دقیقا آن نیست، ولی طرح موضوعش همان است. بالاخره اگر کسی پیشگیری کند، باز هم همان وجه «خشیة‌ املاق» مهم است. یعنی نیت «خشیة املاق» نیت الهی نیست.

اگر خداوند چنین دستوری می‌دهد، فرزند را نیز یک طور خاصی تعریف می‌کند. خداوند یک منظومه‌ی احکام ایجاد می‌کند. ما نفقه را نمی‌دهیم، مهریه هم واقعاً صداق و صداقت نیست، هیچ چیز را درست انجام نمی‌دهیم، بعد می‌گوییم چرا باید مثلاً ارث زن نصف باشد؟ خب این یک بسته‌ی مالی بوده که امروزه ۹ قسمت آن را اجرا نمی‌کنند و بعد می‌گویند دهمین قسمتش اجرایی نیست و اگر می‌شود، قانونش را عوض کنید. اگر درباره‌ی هر چیزی در عالم این‌طوری عمل کنیم، نتیجه‌اش همین‌گونه می‌شود. قوانین اسلام یک بسته‌ی کامل است ولذا با حذف بخشی از آن‌ها قطعاً بخش‌های دیگر آسیب می‌بیند.

* فرزند جایگاه والایی در منظومه‌ی توحیدی دارد
یک بحث استثنائی‌ قرآن درباره‌ی فرزند، در آیات ابتدایی سوره‌‌ی مبارکه‌ی «مریم» و در مورد حضرت زکریا علیه‌السلام است. جناب زکریا این‌گونه به پروردگارش می‌گوید که: «قالَ رَبِّ إِنِّی وَهَنَ الْعَظْمُ مِنِّی وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَیباً وَلَمْ أَکُن بِدُعَائِک رَبِّ شَقِیاً»۲ پروردگارا من پیر شده‌ام، ولی این‌طور هم نیستم که بگویم نمی‌شود؛ « وَإِنِّی خِفْتُ الْمَوَالِی مِن وَرَائِی»۳ من یک مَوالی‌ای دارم و نگران‌شان هستم. منظورش از موالی چیست؟ آیا یعنی خانواده‌ای دارد؟‌ نه‌خیر؛ می‌گوید: «وَ إِنِّی خِفْتُ الْمَوَالِی مِن وَرَائِی» و ضمناً هم می‌دانم که «فَهَبْ لِی مِن لَّدُنک وَلِیّاً»۴.

نمی‌گوید من از جانب تو غلام می‌خواهم. نمی‌گوید: فَهَبْ لِی مِن لَّدُنک وَلداً، بلکه می‌گوید: «فَهَبْ لِی مِن لَّدُنک وَلیّاً». می‌گوید «ولیّ» می‌خواهم. یعنی یک مسیری را آمده و یک حرکت توحیدی را شروع کرده و حالا نگران است که در آینده برای این حرکت چه اتفاقی خواهد افتاد. یعنی می‌خواهد یک کسی این حرکت توحیدی را ادامه دهد. بعد توضیح می‌دهد و می‌گوید: «یرِثُنِی وَیرِثُ مِنْ آلِ یعْقُوب»۵. ارث نبوت برایش مهم است، نه این‌که من دچار کهولت سن هستم و می‌ترسم این پول‌هایی که جمع کرده‌ام، چه خواهد شد! او «ولیّ» می‌خواهد. می‌گوید من پرچم توحید را برافراشته‌ام و بعد از رفتنم نگران این پرچم توحید هستم. به خاطر این‌که موسی وقتی از میان قومش رفت، همه‌ی تلاش‌های او را به هم ریختند. پس حالا من یک کسی را می‌خواهم که ولیّ باشد تا این پرچم توحید را به دست او بسپارم. فرزندش را برای ادامه‌ی ولایتش می‌خواهد و این همان نگاهی است که همه‌ی انبیاء به فرزندان‌شان دارند.

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/24620/C/13920912_0124620.jpg

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

فیلم/ دلیل قرآنی افزایش جمعیت/استاد قرائتی

27 فروردین 1393 توسط 313

چندسالی است که افزایش جمعیت ایران اسلامی مورد تأکید مسئولان کشور قرار گرفته است و این در حالی است که در دهه 70 این مسئله سیری معکوس را می‌پیمود.

اتفاق دهه 70 در رابطه با کنترل رشد جمعیت و اذعان به اشتباه بودن آن؛ شاید یکی از مصادیق توجه نکردن به ظرائف معارف حیات‌بخش قرآن کریم باشد.

در ادامه برای درک بهتر این موضوع به سخنان حجت‌الاسلام قرائتی در این باره توجه کنید.

لينك دانلود

 1 نظر

یک بیعت دوباره با امام دهم شیعیان / نقی زیباترین نام جهان است!

23 فروردین 1393 توسط 313

در روز های نخست سال جدید بود که پیام هایی با عنوان “طرح جهانی لبیک یا امام علی النقی علیه السلام” بین تلفن های همراه شما هیئتی ها و محبین اهل بیت (ع) رد و بدل شد. متن پیام این بود: “طرح جهانی لبیک یا امام علی النقی علیه السلام، قدمی کوچک نذر امام پاکی ها”

خیلی زود این طرح مبارک جای خود را در میان همه هیئتی ها، از سخنران و مداح گرفته تا بازیگر و فوتبالیست و هرکسی که ارادتی به ساحت مقدس حضرت امام علی النقی علیه السلام باز کرد.


گویا قرار نیست که شق القمری صورت گیرد (!) مگر یک بیعت دوباره با امام دهم شیعیان!

به همت فرزندان انقلاب اسلامی در شهر قم،  سایتی با همین عنوان ( http://www.yanaghi.com )راه اندازی شد و این سایت شد محل این بیعت دوباره!


در این سایت شما می توانید در هر جای از این کره خاکی که هستید با ارسال تصویر خود بهمراه یک متن ساده، قطره ایی باشید در این دریای خروشان.

پیشنهاد می کنیم که پیوستن به این دریای خروشان را برای خود سخت نکنید!!

یک کاغذ سفید، یک ماژیک و این متن مبارک “لبیک یا امام علی النقی علیه السلام” و درج نام خود بروی کاغذ برای ابراز این محبت و بیعت کافیست.

در ادامه تعدادی از این تصاویر افرادی که اقدام به این بیعت مجدد کرده اند را می بینید:


لبیک امام علی النقی
استاد اخلاق حجت الاسلام آقا تهرانی

لبیک امام علی النقی
مداح اهل بیت علیهم السلام - حاج محسن طاهری

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

مجموعه پوستر با موضوع افزایش جمعیت

20 فروردین 1393 توسط 313


جای بعدی خالیه

  • لینک فایل قابل چاپ
    «جای بعدی خالیه»
    طراح:آرزو آقابابائیان
  • به یک مادر نیازمندیم

  • لینک فایل قابل چاپ
    «به یک مادر نیازمندیم»
    طراح:هاله سادات وجدانی
  • سرمایه های زندگی

  • لینک فایل قابل چاپ
    «سرمایه های زندگی»
    طراح:آزاده قربانی
  • توکل بیشترفرزندبیشتر

  • لینک فایل قابل چاپ
    «توکل بیشترفرزندبیشتر»
    طراح:حمید قربانپور
  • ایران جوان

  • لینک فایل قابل چاپ
    «ایران جوان»
    طراح:حمید قربانپور
  • اتل متل توتوله

  • لینک فایل قابل چاپ
    «اتل متل توتوله»
    طراح:مینو حیات بخش
  • حاج بعلت تغییر شغل

  • لینک فایل قابل چاپ
    «حاج بعلت تغییر شغل»
    طراح:ریحانه سادات سجادی
  • تنها خواهر من

  • لینک فایل قابل چاپ
    «تنها خواهر من»
    طراح:ریحانه سادات سجادی و هاله سادات وجدانی
  • صفحات: 1· 2

     1 نظر

    الگوی قرآنی- مجموعه طرح های سبک زندگی فاطمی

    17 فروردین 1393 توسط 313

    بسم الله الرحمن الرحیم

    1- قرآن می فرماید: « قطعا برای شما در رفتار رسول خدا مایه اقتدا و سرمشق زندگی است برای کسی که به خدا و روز واپسین امید (قلبی و عملی) دارد و خدا را بسیار یاد می ‏کند» (سوره : الاحزاب آیه : 21)

    و پیامبر می فرماید: «فاطمه پاره تن من است»

    چه نیک است که به الگوی قرآنی در نظر و عمل اقتدا کنیم …

    روحیات عالی او،استقامت و شکیبائی او،هوشیاری و درایت و اخلاص و توجه به خدا و تسلط او بر حوادث ، و زانو نزدن در برابر سختیها و مشکلات ، هر کدام می تواند الگو و سرمشقی برای همه مسلمین باشد.

    سبک زندگی فاطمی

    ***    ***    ***

    2- درزیارت عاشورا می خونیم«اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى‏ مَماتَ محمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»

    اگر در حیات مادی همانند ائمه معصومین علیهم السلام زندگی کردیم، پروازی هم شبیه آنها به آن دنیا خواهیم داشت.(عاقبت بخیری)

    مثل شهدا که همه ما آرزوی شفاعت آنان را داریم.

    و شهدای گمنام چه زیبا به حضرت زهرا (س) اقتدا کردند.

    ***    ***    ***

    3- «ماباید دنبال ائمه راه بیفتیم…بله،«الا وانّکم لا تقدرون علی ذلک»؛ما مثل آنها نمیتوانیم حرکت کنیم؛ما لیاقت این را نداریم،طاقت این را نداریم؛اما میتوانیم آن راهی راکه آنها رفتند،مسیر زندگی‌مان قرار بدهیم..» امام خامنه ای (1391/02/23)

    چه زیبا شهدا وخانواده شان دردوران دفاع مقدس ثابت کردند که میتوان به خوبی راه معصومین سلام الله علیهما را ادامه داد وهمچنان این راه برای تو باز است..

    چه میکنی؟!

    ***    ***    ***

    مجموعه طرح های سبک زندگی فاطمی با کیفیت عالی را از اینجا دانلود نمایید (6 طرح)

    http://yaran14.persiangig.com/other/fatemi%20life.rar/download

    ان شاءالله که مورد قبول حضرتش واقع شود و ما از نوع زندگی ایشان در زندگی حقیقی مان بهره برداری نماییم

    بسم الله الرحمن الرحیم

    1- قرآن می فرماید: « قطعا برای شما در رفتار رسول خدا مایه اقتدا و سرمشق زندگی است برای کسی که به خدا و روز واپسین امید (قلبی و عملی) دارد و خدا را بسیار یاد می ‏کند» (سوره : الاحزاب آیه : 21)

    و پیامبر می فرماید: «فاطمه پاره تن من است»

    چه نیک است که به الگوی قرآنی در نظر و عمل اقتدا کنیم …

    روحیات عالی او،استقامت و شکیبائی او،هوشیاری و درایت و اخلاص و توجه به خدا و تسلط او بر حوادث ، و زانو نزدن در برابر سختیها و مشکلات ، هر کدام می تواند الگو و سرمشقی برای همه مسلمین باشد.

    سبک زندگی فاطمی

    ***    ***    ***

    2- درزیارت عاشورا می خونیم«اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى‏ مَماتَ محمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»

    اگر در حیات مادی همانند ائمه معصومین علیهم السلام زندگی کردیم، پروازی هم شبیه آنها به آن دنیا خواهیم داشت.(عاقبت بخیری)

    مثل شهدا که همه ما آرزوی شفاعت آنان را داریم.

    و شهدای گمنام چه زیبا به حضرت زهرا (س) اقتدا کردند.

    ***    ***    ***

    3- «ماباید دنبال ائمه راه بیفتیم…بله،«الا وانّکم لا تقدرون علی ذلک»؛ما مثل آنها نمیتوانیم حرکت کنیم؛ما لیاقت این را نداریم،طاقت این را نداریم؛اما میتوانیم آن راهی راکه آنها رفتند،مسیر زندگی‌مان قرار بدهیم..» امام خامنه ای (1391/02/23)

    چه زیبا شهدا وخانواده شان دردوران دفاع مقدس ثابت کردند که میتوان به خوبی راه معصومین سلام الله علیهما را ادامه داد وهمچنان این راه برای تو باز است..

    چه میکنی؟!

    ***    ***    ***

    مجموعه طرح های سبک زندگی فاطمی با کیفیت عالی را از اینجا دانلود نمایید (6 طرح)

    http://yaran14.persiangig.com/other/fatemi%20life.rar/download

    ان شاءالله که مورد قبول حضرتش واقع شود و ما از نوع زندگی ایشان در زندگی حقیقی مان بهره برداری نماییم

     نظر دهید »

    فلسفه خنده و گریه کودک در گهواره + فیلم

    12 اسفند 1392 توسط 313

     

    در این کلیپ کوتاه و مفید خواهید دید :

    فلسفه خنده و گریه کودکان در گهواره

    تربیت فرزند از کجا باید شروع شود؟

    خوراندن لقمه حرام به فرزندان!

    رفتار والدین همان تربیت فرزندان است!

    و ….

    دریافت
    مدت زمان: 5 دقیقه 48 ثانیه


    >


    (منبع : گلی از گلهای بهشت 313sardar.blog.ir )

     نظر دهید »

    توصیه های طوبی محبت برای سبک زندگی

    09 بهمن 1392 توسط 313

    بیشترین اهتمام آن عارفان گرانمایه در پرورش و رشد اخلاقی علاقمندان ، متوجه ایجاد تحول در نگرش آنها به هستی و زندگی ، به گونه ای که همه چیز را از منظر توحیدی و از مآی جمال الهی بنگرند و منعطف نمودن عشق و محبت آنان و متمرکز نمودن توجهشان به خدا و اولیای الهی،به گونه ای که از هر چه جز این ، چه دنیوی و چه اخروی ، فارق گردند،و نیز ایجاد حسن ظن و اعتماد به خدا و اولیای الهی،و حاکم ساختن روحیه تسلیم و رضا بر انان بود.
    در محضر آن بزرگوار چنان روح رجاء و امیدواری به فضل الهی موج می زد که هر نومید و مایوس از نجات و فلاح را شور و نیرو می بخشید و به وادی کمال رهنمون و در طریق وصال رهسپار می ساخت .
    زندگینامه نامه ی میرزا اسماعیل دولابی از زبان خودشان
    محمد اسماعیل دولابی در روستای دولاب از توابع تهران زاده شد. در جوانی به شغل کشاورزی اشتغال داشت و در عین حال به صورت آزاد به دانش‌آموزی در جلسات علمای دینی معاصر مانند آیت‌الله سید محمد شریف شیرازی، آیت‌الله شاه‌آبادی، آیت‌الله تقی بافقی، شیخ غلامعلی قمی و شیخ محمدجواد انصاری پرداخت.
    حاج محمد اسماعیل دولابی در محافل خود پیرامون درک متفاوت و فراگیری از دین با تکیه بر مفاهیم محبت و زیبایی بود و این بیان جدید باعث جذب جوانان و قشر تحصیل‌کرده در جلسات هفتگی وعظ او بود.
    آن عارف بزرگ در اشاره اجمالی به سرگذشت سیر عرفانی خویش چنین می فرمود :
    در ایام جوانی همراه پدرم به نجف اشرف مشرف شده بودم . در آن زمان به شدت تشنه علوم و معارف دینی بوده و با تمام وجود خواستار این بودم که در نجف بمانم و در حوضه تحصیل کنم ؛ ولی پدرم که مسن بود و جز من پسر دیگری که بتواند در کارها به او کمک کند نداشت ، با ماندنم در نجف موافق نبود.
    در حرم امیرالمؤمنین (ع) به حضرت التماس می کردم ترتیبی دهند که در نجف بمانم و درس بخوانم و آن قدر سینه ام را به ضریح حضرت فشار می دادم و می مالیدم که موهای سینه ام کنده و تمام سینه ام زخم شده بود. حالم به گونه ای بود که احتمال نمی دادم به ایران برگردم .
    به خود می گفتم یا در نجف می مانم و مشغول تحصیل می شوم و یا اگر مجبور به بازگشت شوم همین جا جان می دهم ،می میرم . با علماء نجف هم که مشکلم را درمیان گذاشتم تا مجوزی برای ماندم در نجف از آنها بگیرم به من گفتند که وظیفه تو این است که رضایت پدرت را تامین کنی و برای کمک به ائ به ایران بازگردی .
    در نتیجه نه التماس هایم به حضرت امیر کاری از پیش برد و نه متوسل شدنم به علماء مرا به خواسته ام رساند . تا اینکه با همان حال ملتهب همراه پدرم به کربلا مشرف شدیم . در حرم حضرت اباعبدالله (ع) در بالاسر ضریح حضرت همه چیز حل شد و هرچه را می خواستم به من عنایت کردند ، به طوری که هنگام مراجعت حتی جلوتر از پدرم بدون هرگونه ناراحتی به راه افتادم و به ایران بازگشتم .

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    سبک زندگی | آداب گام برداشتن زنان

    16 آذر 1392 توسط 313

    امیرمؤمنان (علیه السلام): برای زن سزاوار نیست که در وسط راه گام بردارد و بهتر است که از کنار دیوار تردد کند.

    مفاتیح الحیات، ص ۷۳۶، فصل راه ها و جاده ها

    Women on Roads

     نظر دهید »

    ازدواج با این افراد ممنوع!

    14 آذر 1392 توسط 313

    خیلی از جوانان مجرد در آستانه ازدواج در تعریف صفت خوب برای همسر آینده شان می مانند و وقتی در این مورد از آنها سؤال شود، می‌گویند یک همسر خوب می خواهم. حتی پدر و مادرها هم می گویند دنبال یک مورد خوب می گردیم. همسر خوب واقعاً دارای چه ویژگی هایی است؟

    از آنجا که معیارهای خوب از دیدگاه افراد مختلف متفاوت است، ما نمی توانیم مصداق خوب بودن شخص مورد نظر آنان را شناسایی کنیم. در مرحله تحقیق برای ازدواج نیز از این سؤال که آیا فلان شخص جوان خوبی هست یا نه، نمی توان به پاسخی در خور تصمیم گیری رسید. پس از این واژه در مباحث ازدواج استفاده نکنید و اگر کسی از این واژه استفاده کرد، بهتر است از او معنی خوب بودن را بپرسیم.

    خانم ها وقتی برای خرید لباس یا وسایل منزل به بازار می روند، عادت دارند از فروشنده سؤال کنند آیا این کالا خوب است یا نه؟ آقایان نیز در خرید میوه و وسایل دیگر نیز همین طور عمل می کنند و معمولاً هیچ بقالی نمی گوید «ماست من ترش است» مگر اینکه از او تقاضای ماست ترش کنید! معیار خوب بودن از دیدگاه فروشنده شاید آن است که آن لباس یا پارچه زودتر فرسوده و پاره می شود و شما دوباره می آیید و از من خرید می کنید! به همین ترتیب، واژه خوب می تواند معانی متعددی داشته باشد که همه بستگی به دید اشخاص دارد. بنابراین، موضوع ملاک و معیار بحثی بسیار جدی در همسریابی است.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    کیک شکلاتی پنکی

    12 آذر 1392 توسط 313

    http://mj9.persianfun.info/img/92/9/Ashpazi3/11.jpg

     


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه

     

    مواد لازم : برای 4 نفر

    پودر شکر 30 گرم
    خامه پر چرب 235 گرم
    شیر 350 میلی لیتر
    وانیل 2 قاشق چای خوری
    روغن گیاهی 4.5 قاشق غذاخوری
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    شکر 100 گرم
    پودر کاکائو 25 گرم
    آرد 175 گرم
    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    شکلات آب شده 90 گرم
    توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    10 نکته کلیدی در برخورد با نامحرم

    09 آذر 1392 توسط 313

    سخن گفتن با نامحرم نیز از جمله مواردی است که می تواند زمینه برخی انحرافات جنسی را در بین افراد فراهم کند. از سوی دیگر، گاه صحبت کردن با جنس مخالف اجتناب ناپذیر می شود. از این رو، لازم است با رعایت مواردی که در پی می آید، آثار منفی اینگونه گفتگوها به حداقل برسد.

    * به کارگیری محتوای پسندیده

    از آداب اسلامی در گفتگو با نامحرم آن است که از محتوای پسندیده در مکالمات استفاده و از به کارگیری مطالب مرتبط با تمایلات غریزی اجتناب شود.

    در داستان حضرت یوسف علیه السلام در قرآن کریم آمده است که زلیخا و زنان مصر باب مراوده را با یوسف گشودند. آن حضرت که متوجه خطر این مراوده و بیان سخنان تحریک آمیز شد، از خداوند اینگونه مدد خواست: «قالَ رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَی مِمَّا یدْعُونَنی إِلَیهِ وَ إِلَّا تَصْرِفْ عَنِّی کیدَهُنَّ أَصْبُ إِلَیهِنَّ وَ أَکنْ مِنَ الْجاهِلینَ؛[10] گفت: پروردگارا! زندان نزد من محبوبتر است از آنچه اینها مرا بسوی آن می خوانند! و اگر مکر و نیرنگ آنها را از من باز نگردانی، بسوی آنان متمایل خواهم شد و از جاهلان خواهم بود!»

    از این آیه استفاده می شود که طرح چنین مطالبی در گفتگو با نامحرم تا آنجا خطرناک است که یوسف علیه السلام نیز با آن مقام طهارت و قداست، از آن بیمناک بوده و حاضر می شود با رفتن به زندان، خود را از چنین موقعیتی خلاصی بخشد.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    کودک کارتونی یا کارتونی برای کودک

    30 آبان 1392 توسط 313

    س

    انیمیشن وکارتون‌ها یکی از مقوله‌های جذاب، مهم و اثرگذار در دنیای کودکان و نوجوانان هستند که اثرات بارزی بر شخصیت فردی و اجتماعی آن‌ها می‌گذارد توجه و دلبستگی کودکان به دنیای انیمیشن انکارناپذیر است.

    آنچه در یک قصه، برای کودکان اهمیت دارد، قهرمان قصه است. کودکان در تمام قصه‌ها با شخصیت داستانی زندگی می‌‌کنند، با او می‌‌خندند و ناراحت می‌‌شوند و به هیجان می‌‌آیند، در تمام مبارزات، خود را در نقش قهرمان می‌‌بینند. با او همزاد پنداری می‌‌کنند، همراه با او بر رذائل چیره می‌‌شوند و خواهان پیروزی نیروهای مثبت هستند. بنابراین چالش‌‌های درونی و بیرونی قهرمان، بیشترین تأثیر را برآنها خواهد داشت، استفاده از فضیلت‌‌های کاذب، آن هم در کاراکترهایی که بین بچه‌ها از محبوبیت برخوردار هستند، آن‌‌ها را به طور زیرکانه‌ای به سوی اخلاقیات منفی سوق می‌‌دهد؛ فردی که برنیروهای شر غلبه می‌‌کند قهرمان ذهنی و دوست داشتنی کودک خواهد شد حتی اگر دارای ضعف شخصیتی و اخلاقی باشد.

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    زندگی به سبک صفر و یک

    16 آبان 1392 توسط 313

    اینترنت - هک

    انقلاب معرفت شناختی

    تا پس از قرون وسطا، جریان عمومی فلسفه بر هستی‌شناسی متمرکز بود؛ اما در عصر روشنگری و پس از رنسانس، با یک انقلاب در تاریخ اندیشه‌ی بشر رو‌به‌رو می‌شویم که معرفت را به جای هستی موضوع تأمل فلسفی خود قرار می‌دهد. هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی سابقاً در هم تنیده بودند و معرفت در برابر هستی به طور مستقل قرار نمی‌گرفت؛ اما در این برهه، این دو مقوله از هم جدا شدند و جریان اصلی فلسفه را به کلی دگرگون کردند. از عوارض این تفکیک و نظر استقلالی به مقوله‌ی معرفت، هر چه ذهنی‌تر شدن و فاصله گرفتن از جهان عینی است. فرورفتن در سوبژه، به جای پرداختن مستقیم به ابژه، به گسترش شک‌گرایی در مغرب‌زمین دامن زد و منجر به تخریبپل ارتباطی میان عین و ذهن گردید. از نتایج مستقیم این تحولات، تقلیل جهان عینی به برساخته‌های ذهن انسان بود. دور از انتظار نیست که در دنیای مدرن، جهان مجازی بر جهان عینی سایه افکنَد و مجاز جای حقیقت را بگیرد.

    صفحات: 1· 2· 3

     1 نظر

    مرزبندی حیا در زندگی مشترک

    11 آبان 1392 توسط 313

    سر از آغاز زندگى مشترک ، روابط همسران ، شکل متفاوتى به خود مى‏ گیرد . در فاصله میان عقد تا عروسى معمولاً روابط شیرینى میان زوج‏ها برقرار است و شاید یکى از دلایل عمده آن ، این باشد که هنوز زندگىِ جدّى ‏اى که همراه با مسئولیت و تلاش باشد ، آغاز نشده است . آغاز زندگى همراه با شکل جدیدى از رابطه است . گاهى ممکن است یکى از طرفین ، رابطه مبتنى بر ترس را مهندسى کند . برخى نیز ممکن است رابطه مبتنى بر پاداش را طرّاحى کنند . در نوع اوّل ، نظام زندگى زناشویى بر پایه ترس قرار دارد و در نوع دوم ، بر پایه طمع و پاداش . نوع اوّل از روش «گربه را دمِ حجله کشتن» استفاده مى‏ کند و نوع دوم از «عاشق بند کیف بودن» سود مى‏ جوید . بر همین اساس ، گاهى اگر احساس ترس وجود نداشته باشد ، امور زندگى به خوبى پیش نمى‏رود و گاهى اگر پاداش وجود نداشته باشد ، نظام روابط بر هم مى‏ خورد و زندگى ، سامان خود را از دست مى ‏دهد .

    امّا بهترین نوع رابطه ، رابطه مبتنى بر حرمت ، احترام و تکریم است ، نه ترس یا طمع . حرمت و تکریم ، رابطه مبتنى بر «حیا» را مهندسى مى‏کند . در این شکل از رابطه ، هر یک از طرفین ، حرمت دیگرى را حفظ مى ‏کند و طرفین ، برخوردى کریمانه با یکدیگر دارند .

    قرآن کریم ، زن و شوهر را لباس یکدیگر معرّفى کرده است :

    هُنَّ لِبَاسٌ لَّکُمْ وَأَنتُمْ لِبَاسٌ لَّهُنَّ .

    آنان لباس شما هستند و شما لباس آنها هستید .

    این بیان ، هماهنگى کاملى با الگوى حیا دارد و بلکه مى‏توان گفت الگوى حیا را با بیانى لطیف و با تعبیرى که نشانگر ماهیت حیاست ، معرّفى نموده است .

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    شاید خیاطان شهر تبلیغ تو را هم فریفته باشند…

    09 آبان 1392 توسط 313

    شاید همه ما  داستان مشهور کریستین آندرسون را شنیده باشیم…درباره آن دو خیاط زیرک که به شهری وارد شدند و پادشاه شهر را فریفتند .فریفتند که می توانند  برای او لباسی تهیه کنند بسیار زیبا و سحر آمیز که تارهایش از طلا و پودهایش از نقره باشد . خاصیت سحر آمیز  آن لباس این بود که حرامزادگان نمی توانستند آن را ببینند. سرانجام در روز جشن زمانی که پادشاه برای اولین بار لباس خود را پوشید نه خودش و نه سایر امرا و وزرا چیزی ندیدند و همگی بدلیل ترس از تهمت حرامزادگی سخنی نراندند و پادشاه عریان درمیان مردم ظاهر شد …تنها کودکی از میان جمعیت بانگ برداشت که چرا پادشاه لخت است؟ هرچه مادرش سعی کرد او را آرام کند نتوانست تا بالاخره یکی دو کودک دیگر نیز همین را فریاد زدند و سرانجام همه جمعیت بانگ براوردند… پادشاه لخت است…

    امروزه مدرنیسم نیز ادعا می کند که می خواهد برای انسان این عصر، لباسی بدوزد! اما در حقیقت بجای آنکه لباس بر تن او کند او را برهنه ساخته است و می گوید هرکه این لباس فاخر را نبیند بی فرهنگ و خرافاتی است،از دنیا عقب است وهزار جور برچسب دیگر… وهیچ کس جرئت نمی کند فریاد بزند لباسی در کار نیست و حاصل این همه مد و پارچه و ژورنال و چه! و چه ! برهنگی انسان است.

    mod

    همه میترسند که مبادا خیاطان حقه باز شهر دنیا که زر و سیم را برده اند و جیب ها را خالی و مغز ها را مغلوب کرده اند ، آنها را به ناپاکی در اصل و نسب متهم کنند.

    آیا در این روزگار که همه اسیر و شیفته رنگ و لعاب تبلیغات غرب شده اند  کودکی پیدا می شود که از معادلات ظاهری زندگی بی خبر و فقط به بدیهیات فطری و پاکی متعهد باشد!؟

    فریاد بزند :  آهای چرا برهنه اید؟!

    آیا صداقتی کودکانه پیدا می شود که در مقابل جهانی که برهنگی را لباس میداند ، جرئت کند،مصلحت اندیشی نکند ، و فریاد برآورد؟!

    آیا به پوششت فکر کرده ای ؟ شاید خیاطان شهر تبلیغ تو را هم فریفته باشند...

     نظر دهید »

    تربیت دخترانه

    27 مهر 1392 توسط 313

    تربیت یک دختر شایسته چگونه ممکن است؟ برای یک تربیت صحیح، به روز و کارآمد چه باید بکنیم؟  چه برنامه‌هایی را در زندگی یک دختر باید در نظر بگیریم که قابلیت‌های اجتماعی و دینی او تقویت شود؟ آیا با شرکت در کلاس‌های مختلف ورزشی و موسیقی و هنری و تقویت همه وجوه فکری وروحی وی چنین امری محقق می‌شود و ما به یک دختر ویژه و برگزیده دست پیدا می‌کنیم؟

    صرف یک تربیت صحیح به معنی افزایش مهارت‌های جسمی و هنری و علمی نیست بلکه باید یک شیوه قابل انطباق با موازین شرعی را در کسب مهارت‌های رفتاری و گفتاری و اندیشه‌های یک دختر کوچک؛ دنبال کرد.


    11

    قرآن یک منبع غنی و بی‌پایان از دستور العمل ‌ها و نسخه‌های کاربردی برای کسب مهارت‌های تربیتی و سبک زندگی است. در ادامه تنها با اشاره به کلامی کوتاه از قرآن به چند ضرورت اساسی و مهم در تربیت یک دختر شایسته اشاره می‌کنیم.

    آیات معروفی که بارها آن را شنیده‌ایم و اشاره مستقیم به داستان دختران شعیب پیامبر(ع) دارد. آیاتی که به مکرر در حوزه عفاف و حجاب مورد استفاده قرار می‏‌گیرد، ولی کمتر به نکاتی که باید درباره تربیت یک دختر در آن ذکر شده توجه می‌شود.


    اولین نکته : در این داستان که معروف به داستان دختران شایسته قرآنی است، اولین نکته‏‌ای که به آن اشاره می‏‌شود و زیاد شنیدیم با حیا بودن آن‌ها در راه رفتن بوده است نکته‌ای که حکایت از دقت در عدم تبرج و خود نمایی ایشان دارد.در فرهنگ تربیتی نبی خدا(ع) علاوه بر رعایت پوشش، که در همه ادیان‌ الهی هم بوده است با حیا بودن دختر در رفتار  مد نظر بوده و از کودکی این دختران آموزش دیده بودند که چگونه راه بروند و رفتار کنند که حیا در تمام وجنات‌شان نمایش داده شود.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    شهر طوفانی ..

    20 مهر 1392 توسط 313

    کـِـبریت را هم بخواهی روشن نگــه داری ، وقتی نسیمی می وزد ، آن را بین دستـــت پِــنــهان می کنی . اینجـا در شهرِ مــا طوفانـی به پــاست … خـود را با حجابت ، روشن نگه دار بانو .

    حجاب



    ««برگرفته از وبلاگ S-SeyedAli.Blog.Ir»

     1 نظر

    یک فرد گنهکار، در میان مردم

    11 مهر 1392 توسط 313


    یک فرد گنهکار، در میان مردم همانند کسی است که با جمعی سوار کشتی شود و به هنگامی که در وسط دریا قرار گیرد تبری برداشته به سوراخ کردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد. و هرگاه به او اعتراض کنند، در جواب بگوید من در سهم خود تصرف می‏کنم! اگر دیگران او را از این عمل خطرناک بازندارند، طولی نمی‏کشد که آب دریا به داخل کشتی نفوذ کرده و یکباره همه ساکنان کشتی را به همراه کشتی در دریا غرق می‏کند.

     نظر دهید »

    این سه ملاک را رعایت کنید، هرچه می خواهید بپوشید...

    18 شهریور 1392 توسط 313

    سوال می شود که شما چرا توصیه به چادر می کنید در حالی که در قرآن صراحتا از چادر اسمی نیامده است.


    جواب:
    این سه ملاک را رعایت کنید هر چه می خواهید بپوشید:
    1:آن چه که می پوشید تمام اعضای بدن شما، از سر تا به پا را بپوشاند(بجز دستها تا مچ و گردی صورت) هر چه می خواهید بپوشید


    2:تمام برجستگی های بدن شما را بپوشاند. هر چه می خواهید بپوشید


    3:توجه نامحرم را به شما جلب نکند.(1) هر چه می خواهید بپوشید


    درست است که دین اسلام تنها به اصل پوشش اعم از چادر، مانتو و مانند آن تکیه کرده است و همه مراجع تقلید هم می گویند: برای زنان کافی است که حجاب کامل را با هر لباس مناسبی، در برابر مرد نامحرم رعایت کنند ولی با توجه به این که حجاب اسلامی حجابی است که باید داری سه ملاک باشد و بهترین گزینه ای که می تواند این سه ملاک را در خود جمع کند چادر است لذا توصیه به چادر می شود.

    پی نوشت :
    (1) زیور عفاف‌،ص 255 و
    256


     1 نظر

    این اشتباهات نابودکننده زندگی مشترکند!

    18 شهریور 1392 توسط 313


     

    عشق مثل یک کودک نوپاست و درست مثل هر کودکی نیاز به مراقبت و توجه دارد. اگر مراقب آن نباشید به راحتی نابود می‌شود و زندگی شما را به خطر می‌اندازد. ما یاد نگرفته‌ایم در مورد رفتار با همسرمان آموزش ببینیم بنابراین اشتباه کردن اجتناب‌ناپذیر است. اشتباهاتی که افراد در مورد زندگی مشترک انجام می‌دهند، معمولا بین تمام زوج‌ها مشترک است. اینها رایج‌ترین اشتباهاتی هستند که افراد در رابطه با همسرشان مرتکب می‌شوند و با ارتکاب آنها پایه‌های زندگی مشترک را سست می‌کنند. اين اشتباه‌ها را بشناسید و از آنها اجتناب کنید.
     


    1.  خودتان را فدا می‌کنید
    زنان معمولا به راحتی از چیزهایی که در زندگی می‌خواهند می‌گذرند. آنها آمادگی این را دارند که نقش یک آدم وابسته به شوهر را بازی کنند و زندگی‌شان را وقف سرویس دادن و حمایت از همسرشان کنند. در حالی که زن باید یک شریک کامل و برابر در ازدواج باشد. زن‌ها عادت کرده‌اند از همسرشان تبعیت کنند و به جای خواست خودشان به خواست همسرشان تن دهند. همین موضوع به مرور آنها را از زندگی ناراضی خواهد کرد. درون این زن‌ها بعد از مدتی پر از خشم ناگفته از همسر می‌شود. آنها فکر می‌کنند همسرشان زندگی آنها را کنترل می‌کند درحالی‌که آنها خودشان آن شرایط را ایجاد کرده‌اند.از گوشه‌ای که برای خود درست کرده‌اید بیرون بیایید.

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    والدین فهمیده کودکان تیزهوش

    17 شهریور 1392 توسط 313

    والدین بهترین ماوا برای کمک به رشد و پرورش استعداد های بالقوه فرزندانشان هستند .

     

    این واقعیت است که اینیشتن نابغه بوده است یعنی یکی از نادرترین افرادی است که ایده هایی جدید برای جهانیان به ارمغان آورده .نوابغ نسبتا از افراد باهوش و تیزهوش خیلی برتر هستند آن ها واقعا افراد بزرگی هستند که می توانند بر جامعه ی خود و یا حتی تمام جوامع اثر بگذارند،بتهون،پیکاسو ،اسحاق نیوتن و . . .

     

    قابلیت و توانایی های یک نابغه ذاتی است چون می تواند توانایی خود را از همان کودکی بروز دهد،موتسارت در سن چهار سالگی اولین آهنگ خود را ساخت و یا الکساندر پوپ اولین کتاب شعر خود را در سن دوازده سالگی به چاپ رساند .

     

     

    • به کارگیری لغت

     

    یک نوزاد می تواند کلمات و علامت های شما را بشنود و به انها پاسخ دهد،بعد از یک سال او می آموزد که چند کلمه ای از خودش بسازد. اکثر کودکان وقتی دو ساله می شوند می توانند چندین جمله ی شکسته بسته را به کار گیرند مثل بابا رفت ماشین،البته دخترها زودتر از پسرها حرف می زنند . یادگیری حرف زدن با احساسات کودک رابطه ای مستقیم دارد بدین معنی که کودکانی که در زندگی عصبانی و ناراحت هستند ممکن است در صحبت کردن و زبان باز کردن چندان موفق نباشند . . .

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    حـذف نام خـدا / آیا Hello به معنـای سـلام است؟!

    15 شهریور 1392 توسط 313

    دکتر سوزان اوبری، مسلمانی از ایالت کالیفرنیای امریکاست که بعد از تشرف به اسلام نام خود را صدیقه الفرقان گذاشت. از آن پس بسیار به اصول اسلام و تشیع پایبند گشت. بنا به گفته این محقق وکارشناس امریکایی کلمه Hello که سال‌های زیادی است در زبان انگلیسی و میان انگلیسی زبان‌ها جاافتاده و متأسفانه ایرانی‌ها هم آن را به‌کار می‌گیرند، درحقیقت از سوی کسانی شکل گرفته است که به عمد می‌خواسته‌اند نام خدا را در دین مسیحیت حذف کنند.

    javanenghelabi - hello
    وی که پدرش از کشیشان معتقد به کاتولیک بود و به دلیل اعتقاد به چنین تحریف‌هایی در دین مسیحیت جان خود را از دست داد – دکتر الفرقان معتقد است پدرش برای بیان حقایق شهید شده و یکی از هزاران مومنی است که جانش را در راه خدا داده است- می‌گوید: اگر درکتاب‌های مسیحیت قدیم که مورد تحریف و تعدی مخالفان مسیحیت قرار نگرفته‌اند مطالعه‌ای داشته باشیم خواهیم دید که کلمه Hell به معنای جهنم است و آنها که نمی‌خواستند نام خدا بر سر زبان‌ها بیفتد با ترفندی آن را حذف کرده‌اند و ما هم بدون اینکه بدانیم به جای استفاده از نام خدا در ارتباطات، همدیگر را به جهنم دعوت می‌کنیم.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    انقـلاب جنسی چه بـلایی بر سر زنــان آمریـکا آورد +‌ آمــار

    15 شهریور 1392 توسط 313

    آزادی جنسی که از آن به عنوان یک انقلاب یاد می شود یکی از افتخارات معاصر تمدن غرب است. انقلابی که اولین و بیشترین قربانیان آن را زنان و دختران تشکیل می دهند. گذشته از نتایج غیر مستقیم اجتماعی، مادران تنها، فرزندان رها شده، بیماری های جنسی و هرج و مرج احساسات در افراد و نیز سقط جنین گسترده از نتایج مستقیم این آزادی بوده است که بیشترین صدمه را به جسم و روح زنان به خصوص در آمریکا وارد ساخته است.

    انقـلاب جنسی، زن و جامعــه آمریکا

    آیا انقلاب جنسی برای زنان آمریکا خوب بوده است؟ به هیچ وجه. در حقیقت، اگر به واقعیت‌ها دقت کنیم آشکار خواهد شد که انقلاب جنسی برای زنان آمریکایی یک نگون بختی بزرگ بوده است. در آمریکای امروز به مردان آموزش داده می شود که به زنان همچون کالای جنسی بنگرند و جامعه به شدت بی بند و بار شده است. در نتیجه، آمریکا در میان کشورهای جهان بالاترین رتبه را در بارداری نوجوانان دارد و هر ساله ۱۹ میلیون نفر نیز به کسانی که به بیماری های مقاربتی دچار شده اند، افزوده می شود.

    بیش از نیمی از تمامی کودکانی که از زنان زیر ۳۰ سال متولد می شوند؛ زنازاده هستند و با این حال مردم آمریکا از هم پاشیدن واحد اجتماعی خانواده را همچنان تماشا می کنند. با این وجود اگر کسی به زنان آمریکایی در مورد پوشش مناسب و پرهیز از بی بندوباری و حفظ خود برای ازدواج و زندگی مشترک تذکری دهد به شدت مورد انتقاد قرار می گیرد. در صورتی که این اصول رعایت می شد آمریکای امروز دیگر با مشکل بیماری های جنسی، بارداری نوجوانان و سقط جنین مواجه نبود.

    انقلاب جنسی حدود سه دهه است که جامعه ی آمریکا را تحت تاثیر قرار داده و رفتارها و رویکردهای مربوط به روابط جنسی، خانواده و جامعه را تغییر داده است. هدف از انقلاب جنسی، ایجاد شادی و لذت از طریق رابطه جنسی بدون تعهد بود؛ اما اکنون نتیجه ای به جز ناامیدی و ناراحتی به جای نگذاشته است.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    زندگی به سبک آیت‌الله بهجت

    15 شهریور 1392 توسط 313

    آقا از حرم که می خواست برگردد مشت هایش را می بست و دیگر باز نمی کرد تا برسد خانه و روی سر بچه ها دست بکشد. آیت الله بهجت را می گویم


    چند ساعت مانده بود به اذان صبح طبق معمول بلند شده بودند برای تجدید وضو هوا خیلی سرد بود از اتاق بیرون رفته بود آنجا خورده بود زمین و دیگر نتوانسته بود بلند شود.
    چند ساعت بعد که آقا را پیدا کرده بودند، دیده بودند در حالی که بدنش از سرما خشک شده، همان طور که روی زمین افتاده، دارد ذکرهایش را می‌گوید
    گفته بودند خب چرا صدا نکردید
    گفته بود خب نخواستم اذیت بشوید آیت الله بهجت را می گویم

    یکی از اطرافیان بچه‌شان از جایی پرتاب شده بود و توی کما بود. زنگ زده بودند برای التماس دعا  قا آن رقت قلب همیشگی را که وقتی کسی التماس دعا می گفت پیدا نکرده بود
    یکی از اهل خانه پرسیده بود جریان چیست؟
    گفته بود وقتی اجل کسی حتمی است کاری نمی شود کرد .اینها از ما شاکی باشند بهتر است تا این که از خدا شاکی باشند
    در عوض ما دعا می کنیم خدا به بهترین نحو برایشان جبران کند آیت الله بهجت را می گویم

    کارهای شخصی اش را به هیچ وجه به کسی نمی گفت مثلأ می آمد پایین می دید که دندان هایش را جا گذاشته برمی گشت بالا دندان ها را برمی داشت یا دنبال عصایش که می خواست بگردد به هیچ کس نمی گفت آیت الله بهجت را می گویم

    مشهد که می رفتند خیلی مقید بود توی نگهداری از بچه ها کمک کند تا عروس‌شان هم به زیارت برسد. می گفت بچه ها را بگذارید پیش من. وسایل و خوراکی هایشان را هم بگذارید و خودتان بروید زیارت. از حرم که برمی گشتند می دیدند آقا بچه را بغل کرده  تا آرام باشد یا خوابانده و همین طوری توی بغلش راه می برد که بیدار نشود و در حال ذکر و عبادت خودش است… آیت الله بهجت را می گویم

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    نظر قرائتی در خصوص جنس لباس اسلامی

    04 شهریور 1392 توسط 313

    حجت الاسلام قرائتی در برنامه سمت خدا بیان کردند:

    ما انسان بدون رهبر و الگو نداریم: الگوی حق و باطل. ما معده ی بدون غذا یا ریه ی بدون هوا نداریم ممکن است که غذا یا هوا سالم باشد یا مسموم. ما انسان بی خدا نداریم بعضی ها خدای شان الله است و بعضی ها هوس شان خدای آنهاست. ما انسان بدون قبله نداریم بعضی ها قبله شان کعبه است و بعضی ها قبله شان همسرشان است.
     
    بهترین دین دینی است که استدلال دارد و از نظر منطقی و عقلی قابل دفاع است. دین باید با طبع بشر بسازد. و هماهنگ با طبیعت انسان باشد. دین باید جامع باشد و همه ی ابعاد انسان را در بر بگیرد. لباس باید همه ی بدن انسان را در بربگیرد. دین باید قابل عمل باشد. اینها علامت دین کامل است.
     
    در اداره ها برای رشد مالی و اقتصادی نمودار می کشند. ما می توانیم مقایسه ای بین اذان و ناقوس داشته باشیم که مثلا اذان شعار اسلام است و ناقوس شعار مسیحیت است. صدای ناقوس مثل صدای زنگ ساعت هاست ولی اذان با الله اکبر شروع می شود و با لااله الاالله تمام می شود یعنی بین دو الله است. در اذان می گوییم: خدا بزرگترین است، هیچ معبودی جز خدا نیست و ما بنده ی خدای دیگری نمی شویم، شهادت می دهم که محمد رسول خداست و راه ما از معصوم است و… باید اذان را بلند گفت. بعضی از افراد سرشناس خجالت می کشند که اذان بگویند. در قدیم در شهر اصفهان خیلی از سرشناس ها اذان می گفتند. در شهر مسلمانان مردم باید با اذان از خواب بیدار بشوند.
     

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    نشانه های امروز در کلام امیرمومنان علیه السلام

    31 مرداد 1392 توسط 313

    14

    قرن از خطبه های امیرمومنان می گذرد و هرچه می گذرد به اعجاز کلام مولی بیشتر پی می بریم. او که خبر از غیب می دهد ، احوال امروز ما را دیده است .
    امیرمومنان علی عليه السلام می فرمایند : روزی خواهد امد که فحشا زیاد می شود و محارم هتک می شوند و زنا اشکارا انجام می شود ، غصب اموال ایتام حلال می شود ، ربا خواری رواج می یابد ، کم فروشی باب می شود ، شراب جو حلال می گردد ، رشوه را با نام هدیه پرداخت می کنند ، خیانت در امانت می کنند ، مردان خود به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان در می اورند ، نماز سبک شمرده می شود ، مردم برای غیراز خدا حج بجا می اورند . وقتی ان روز فرا رسد گاهی هلال روز اول ماه بزرگتر می شود به نحوی که مردم در دو شب انرا می بینند و گاهی ناپدید می شود به حدی که مردم روز اول ماه را روزه نمی گیرند و روز عید فطر را به نیت روز اخر ماه رمضان روزه دارند.
    اگاه باشید ، اگاه باشید زمانی که از خدا غافل شوید مرگهای ناگهانی زیاد می شود به شکلی که مرد روز سالم و سلامت از خواب بیدار می شود ولی شب در قبر می خوابد و یا شب سالم سر بر بالش می گذارد ولی دیگر بیدار نمی شود .

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    لوازم آرایش مردانه، مدل جدید ابراز مردانگی!

    31 مرداد 1392 توسط 313

    امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند :
    «يأتي على الناس زمان ترتفع فيه الفاحشة ، ولتصنع وتنتهک فيه المحارم ، ويعلن فيه الزنا، وتُستحلّ فيه أموال اليتامى، ويؤكل الربا، ويُطفّف في المكائيل والموازين ويُستَحَل الخمر بالنبيذ، والرشوة بالهديّة ، والخيانة بالأمانة ، ويتشبّه الرجال بالنساء، والنساء بالرجال ، ويستخفّ بحدود الصلاة …
    روزی خواهد امد که فحشا زیاد می شود و محارم هتک می شوند و زنا اشکارا انجام می شود ، غصب اموال ایتام حلال می شود ، ربا خواری رواج می یابد ، کم فروشی باب می شود ، شراب خرما حلال می گردد ، رشوه را با نام هدیه پرداخت می کنند ، خیانت در امانت می کنند ، مردان خود به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان در می اورند و ….
    بحار الأنوار: 93/303، ح19، فضائل الاشهر الثلاثة للصدوق: 91، ح70
    این روزها دیدن پسران با آرایش دخترانه در خیابان‌های شهر زیاد شده است. پسرانی که کمتر شباهتی به پسران نسل قبل خود دارند و گرایش به داشتن ظاهر زنانه در آنها بیشتر دیده می‌شود.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    دو روی سکه ازدواج

    30 مرداد 1392 توسط 313

    ازدواج با عشق و آرزوهای بزرگ آغاز می‌شود؛ با گل و شیرینی و جشن و پای‌کوبی. با آرزوی پیر شدن به پای یکدیگر و تبریک‌های گرم. این اتفاق اما گاهی خلاف سرنوشتی که برایش پیش‌بینی کرده‌اند رقم می‌خورد و در میان دیوارهای بلند دادگستری پایان می‌یابد. آن آغاز خوش، تلخ می‌شود و دو طرف اگر شانس بیاورند شاید روزی تلخی این تجربه سخت را فراموش کنند.



    1407_family.jpg ازدواج حکایت غریبی دارد. گاهی شور می‌شود، گاهی بی‌نمک، گاهی هم تلخ مثل زهر! ماهیت خانواده و کارکرد آن هم به همین میزان متنوع و متلون است. خانواده همزمان کارکردهای متعددی از حمایت عاطفی گرفته تا فرزند آوری و تأمین اقتصادی را به دوش می‌کشد و علاوه بر آنکه نهادی حمایتگر و عاطفی شمرده می‌شود، واجد ابعاد حقوقی، اجتماعی و اقتصادی نیز هست. خانواده از یک سو بدون وابستگی‌های عمیق عاطفی دوام نمی‌آورد و در عین حال به وسیله قوانین حقوقی خاصی حمایت می‌شود. اغلب با میل و علاقه عمیق طرفین سر می‌گیرد و تنها با شهادت قانون و پای سفره عقد رسمیت می‌یابد. این نهاد نه تنها از اخلاقیات و غرائز انسانی مایه می‌گیرد، بلکه دولت و قانون نیز در آن داخل شده و برایش حدود و چارچوب‌هایی مشخص می‌کنند. به عبارت دیگر خانواده به نیازهای متعددی پاسخ می‌دهد، کارکردهای متنوعی دارد و همزمان باید به غریزه، عشق، اخلاق و قانون پایبند بماند. از این نظر خانواده با بسیاری از نهادهای اجتماعی متفاوت است. بیشتر نهادهای اجتماعی واجد کارکردهای مشخصی هستند و تنها به نیازهای خاصی پاسخ می‌دهند. حال آنکه نهاد خانواده همزمان ماهیتی عاطفی-اخلاقی و اقتصادی-حقوقی دارد. در حقیقت خانواده نهادی است چند چهره؛ هم در بر دارنده قراردادی است قانونی و نقض پذیر و هم عهد و پیمانی عاشقانه و غیرانتفاعی.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    بسترهای تهدیدزای داخلی و خارجی در کمین سبک زندگی

    30 مرداد 1392 توسط 313

    نقش ماهواره را در تغییر سبک تربیتی فرزندان چگونه تحلیل می‌فرمایید؟
    یکی از مشکلات فعلی جامعه‌ی ما موضوع بلوغ زودرس است که به شدت در حال رشد است و این دلیلی ندارد جز صحنه‌های هیجانی که بچه‌ها در فیلم‌های ماهواره‌ای می‌بینند. فرض کنید مادر می‌رود سر کار یا مهمانی، ‌دختر بچه‌ی شش ساله را پای ماهواره می‌نشاند که سریال را ببیند و وقتی مامان آمد برایش تعریف کند. این دختر چه ذهنیتی خواهد داشت؟ بنابراین فرزندان ما با نسخه‌ای رشد می‌کنند و تربیت می‌شوند که نسخه‌ی اسلامی ایرانی نیست و به همین دلیل است که در حال حاضر نسلی وارد جامعه‌ی ما می‌شود که صرفاً شناسنامه‌ای مسلمان هستند و به معنای واقعی کلمه، به اعتقاداتشان پایبند نیستند. از ترس والدین و مدرسه نماز می‌خوانند، اگر حجاب دارند، به خاطر دانشگاه و حراست و… است، بیرون چادرهایشان را برمی‌دارند یا حجابشان را ضعیف می‌کنند.

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    جای خالی تفریح در سبک زندگی زنان امروز

    30 مرداد 1392 توسط 313
    قدیم‌ترها که هم امکانات کم بود و هم زنان حضور اجتماعی چندانی نداشتند، تفریحات و بازی‌های زنان هم کمتر و حتی در حد صفر بود. غالباً تفریح زنان در گذشته با کار همراه می‌شد. مثل انجام کارهای خانه به همراه زنان همسایه (سبزی پاک کردن، پختن آش، رب درست کردن و…) که زنگ تفریح خانم‌ها در میانه کارهای خانه بود. شاید بهترین حالتش مشغول شدن به کارهای هنری مثل گلدوزی، سوزن دوزی، بافتنی و غیره بود؛ که البته یادگیری این‌ها هم معمولاً در دوران دختری و نوجوانی بود. در نهایت معدود بازی‌های سنتی هم وجود داشت که به صورت فولکلوریک در میان زنان و در مراسم خاصی مثل جهیزیه بران، پاتختی و… رواج داشت؛ این‌ها هم بسیار خاص و گاه با ترویج رویکردهای مردسالارانه و نابجا همراه بود. 

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    توصیه امام علی(ع) برای حفظ زیبایی زن

    30 مرداد 1392 توسط 313

    وقتی به فلسفه و ریشه ی بی حجابی می نگریم، می بینیم، حجاب از عوامل خوشبختی است و موجب سلامتی روحی و روانی و تکامل فرد و جامعه می گردد و برهنگی و بدحجابی، سقوط و انحطاط معنوی و فکری و پیامدهای شوم بیماری روانی و در نهایت جسمی را به ارمغان می‌آورد.

    گوهر شرم و حیا در صدف وجود زن نهفته است، لذا زنان نباید از جسم و ظاهر جسمانی خود به عنوان کالایی شهوت انگیز استفاده کنند و چشم های هرزه را به خود متوجه نمایند. علل و عوامل مختلفی در بی حجابی نقش دارند که به مواردی چون پیروی از هوی و هوس های نفسانی، جلب توجه و کسب جایگاه، خودنمایی، بی حیایی و بی عفتی، تهاجم فرهنگی، زیبا جلوه دادن خود نزد دیگران، بی غیرتی مرد در اشاعه ی فحشاء، عملکرد بد دستگاه های ذیربط،  بی توجهی خانواده ها و دوستی های نامطمئن می توان اشاره کرد.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    زنان بی‌حجاب کمپین حجاب راه انداختند

    30 مرداد 1392 توسط 313

    تعدادی از زنان سوئدی پس از حمله هفته گذشته به یک زنان باردار محجبه و کشف حجاب وی با انتشار عکس‌های محجبه‌ای از خود در سایت‌های اجتماعی به حمایت از وی پرداختند.

    در همین راستا تعدادی از زنان سوئدی عکس‌های محجبه خود را در توییتر و دیگر سایت‌های اجتماعی منتشر کردند. در میان معترضان به حمله علیه این زن مسلمان تعدادی از سیاست‌مداران و مجری‌های تلویزیونی نیز مشاهده می‌شوند.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    اولویت‌های یک زن در زندگی

    28 مرداد 1392 توسط 313

    این سال‌ها حرف از فعالیت اجتماعی زنان که می‌شود، خیلی‌ها گوش‌شان را تیز می‌کنند که مبادا کسی بخواهد اشکالی نسبت به فعالیت زنان بگیرد یا خدایی نکرده محدودیتی برای آنان قائل شود.

    خوشبختانه حساسیت زنان نسبت به موضوعات مربوط به آنها بالا رفته و متأسفانه در بسیاری موارد همین حساسیت‌ها مانع شده از درک درست بعضی مطالب و موجب سوء برداشت‌هایی شده است.

    آن چیزی که اغلب در این موضوع، یعنی فعالیت اجتماعی زنان، گفت‌وگو را کمی پیچیده و مشکل می‌کند، مرزبندی نکردن دو مبحث است؛ یک، اینکه آیا فعالیت اجتماعی زنان از نظر اسلام خوب است یا بد؟ مجاز است یا غیرمجاز؟ و دوم اینکه اولویت‌های وظایف زنان چیست؟ فعالیت اجتماعی؟ یا همسرداری و فرزندداری؟

    بعضی‌ها به اشتباه، صحبت از همسرداری و فرزندداری را، به محدودیت و حتی ممنوعیت فعالیت زن تعبیر می‌کنند و نتیجتاً در مقابل آن جبهه می‌گیرند؛ بیایید کمی این دو موضوع را بیشتر بررسی کنیم:

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    سه حدیث زیبا در باب حجاب

    28 مرداد 1392 توسط 313

    سه حدیث زیبا در باب حجاب

    قال النبی(ص) لفاطمه(س) «ای شیء خیر للمرأه قالت ان لا تری رجلا و لایراها رجل فضمها الیه و قال: ذریه بعضها من بعض»
    پیامبر اکرم(ص) به حضرت فاطمه(س) فرمودند: چه چیز برای زن بهتر است حضرت فاطمه(س) فرمود: این که مردی را نبیند و مردی او را نبیند. پیامبر(ص) حضرت فاطمه را به خود چسبانید و فرمود ذریه ای که برخی از نسل برخی دیگراند (یعنی همه در فضائل و کمالات یکدست و به مانند یکدیگرند) (بحار، ۴۳/۸۴)

    «الامام علی(ع): صیانه المرأه أنعم لحالها و أدوم لجمالها» ؛ (غررالحکم، فصل ۴۴، حرف صاد، حدیث ۱۰)

    امام علی(ع) فرمود: «پوشیدگی زن (باتوجه به موقعیت روحی و جسمی اش) برای او بهتر است و زیبایی اش را پایدارتر می سازد».

    النبی(ص): «ان من خیر نسائکم المتبرجه من زوجها، الحصان عن غیره» ؛ (بحارالانوار، ج ۱۰۳، ص ۲۳۵)

    رسول خدا(ص) فرمود: «بهترین زنان شما، زنی است که برای شوهرش آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند».

     نظر دهید »

    جوگیران آخرالزمان

    28 مرداد 1392 توسط 313

    این پدر جوگیر که واقعا مقوله آخر الزمان را جذی گرفته معتقد است که به زودی امواج الکترومغناطیس گواه آغاز آخرالزمان در جهان خواهد بود و زمان زیادی تا آنموقع باقی نمانده است.

    به همین دلیل وی به همراه ده فرزند خود در جنگل های کارولینا و نزدیک رشته کوههای آپالاش اقدام به ساخت قلعه ای مستحکم و ضد انفجارهای اتمی و امواج قوی گرفته تا به قول خود از بحران آخر الزمان جان سالم به در ببرد.
    اما بسیاری معتقدند که اینمرد جوگیر به همراه فرزندانش این اقدام مضحک را از آن جهت انجام داده اند تا از این راه به شهرت دست یابند.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    ای کـاش زن زنـدگی ام ایـن رازها را می دانـست!

    27 مرداد 1392 توسط 313

     


    000;">1. مرا تحسین کن.

    2.
    می دانم که همیشه با من موافق نیستی و برخی از تصمیم هایم را نمی پسندی، اما همیشه تاکید کن که عاشقم هستی.

    3.
    سعی کن نیازهای مهم مرا با صداقت برطرف کنی.

    4.
    مرا همین طور که هستم بپذیر و سعی نکن مرا تغییر دهی.

    5.
    طوری با من رفتار کن که احساس کنم بی همتا هستم. گاهی مردها مثل پسربچه ها می شوند.

    6.
    اگر می خواهی با من حرف بزنی، اول از من بپرس که در حال و هوای گفت و گو هستم یا نه. اگر نیستم، اصرار نکن.

    7.
    ما مردها گاهی به غار خودمان پناه می بریم. کمی به من زمان بده تا از غارم بیرون بیایم؛ آنگاه خودم به سوی تو خواهم آمد.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    نـکات چهـل گانـه برای تـداوم زنـدگی مشتـرک (توصیه هایی زیبا و کاربردی برای زوج های جوان)

    26 مرداد 1392 توسط 313

    گروه اینترنتی ایران ناز ، www.iranaz.info


    1. کم توقع باشیم؛ از همسرمان آن قدر انتظار داشته باشیم که بتواند به انتظارات پاسخ دهد.

    2. گذشت کنیم؛ مطمئنا زندگی بدون خطا نیست و هر کدام از ما دچار اشتباهاتی می شویم و با گذشت می شود زندگی شیرین تری داشت.

    3. این را قبول کنیم که او با یکسری عادات و خوی ها بزرگ شده است و راحت نمی تواند آنها را کنار بگذارد. به او فرصت دهیم.

    4. به خاطر همسر خود کمی از مطالب مفید و روانشناسی استفاده کنیم؛ چرا که ما تجربه کافی را در اوایل زندگی نداریم.

    5. قدر حال را بدانیم شاید فردا دیگر دیر باشد.

    6. این را خوب درک کنیم که می توانید بهترین لحظات رو با همسر خود داشته باشیم؛ هیچ کس نمی تواند جای همسرمان رو بگیرد.

    7. صبور باشیم؛ اگر رفتار همسرمان را خوشایند نمی دانیم بهتر است با حوصله و تأمل و در شرایط مناسب او را از چگونگی رفتارش آگاه کنیم.

    8. منطقی رفتار کنیم؛ مسایل را منطقی و درست بررسی کنیم و به جای منافع شخصی، مصالح زندگی مشترک را در نظر بگیریم و بی طرفانه قضاوت کنیم.

    9. مثبت نگر باشیم؛ با بیاد آوردن لحظات شیرین زندگی بدبینی را از خود دور کنیم، به رفتارهای خوب همسرمان بیشتر بیندیشیم و جنبه های خوب زندگی را فراموش نکنیم.

    صفحات: 1· 2

     3 نظر

    چه می کنـــــــــــه این ماهــــــــواره؟!!!

    25 مرداد 1392 توسط 313

    مواظب تاثیرات ماهواره در روح و روان خود و فرزندانتان باشید!


    این قدرت نامرئی را دست کم نگیرید.


    ایمانتان را طوری از شما میگیرد که روحتان هم خبر دار نمیشود.


    به ایمان و اعتقاد محکم خود مغرور نشوید، ماهواره، چراغ خاموش اثر میکند!


    فریب این غول تک چشم بی شاخ و دم را نخورید!





    افسران - چه می کنه این ماهواره !!!



    فرزندان خود را با دست خود به هلاکت نکشانید!


    آزادی ماهواره برای فرزندان، یعنی سوختن آنها در آتش عذاب ابدی!


    به خود و فرزندانتان رحم کنید!

     نظر دهید »

    سرخی خون من برای سیاهی چادر شما…

    24 مرداد 1392 توسط 313

     

    خانم موسوی یکی از پرستاران دوران دفاع مقدس، از میان همه ی تصویر های آن روزها یکی را که از همه ی آن ها در ذهنش پر رنگ تر است، اینچنین روایت می کند:

    یادم می آید یک روز که در بیمارستان بودیم، حمله شدیدی صورت گرفته بود. به طوری که از بیمارستان های صحرایی هم مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند. اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود. در بین همه آنها، وضع یکیشان خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود و با این که سعی کرده بودند زخم هایش را ببندند، ولی خونریزی شدیدی داشت. مجروحین را یکی یکی به اتاق عمل می بردیم و منتظر می ماندیم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببریم.
    وقتی که دکتر اتاق عمل این مجروح را دید، به من گفت که بیاورمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم. من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم.

    همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را دربیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم… چادرم در مشتش بود که شهید شد.

    از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم.از جهان نیوز

    پ.ن: چه بسیار چفیه هایی که خونی شدند تا چادری خاکی نشود…و چه بسیار قلب هایی که مردانه ایستادند تا صورتی نیلی نشود…

     نظر دهید »

    دخترم تو هم با زیر شلواری بیرون نرو !!!!

    24 مرداد 1392 توسط 313

    خانواده ای تصور کنید با پدری معتقد به حجاب وحیا
    و دختری با آرزوهای دور و دراز که میخواد با مد روز حرکت کنه
    داستان از این قراره
    شب با پچ پچ های مامان و بابا که در مورد من حرف می زدند از خواب بیدار شدم
    گوشامو تیز کردم
    بابایی می گفت خیلی نگران مهسا هستم یکی دوتا از دوستاش (منظور لیلا و میترا بودن) به فرهنگ خونواده ما نمی خورن
    مهسا هم که میخواد از قافله عقب نمونه

    با دوستاش همرنگ شده

     

    عصری در خیابون با دوستاش دیدم
    این چه وضعیه که برای خودش درست کرده ؛ شلوار جین و مانتو تنگ می پوشه ؛ آستیناشم زده بالا ؛انگار میخواد با یکی دعوا کنه
    تو که مادرشی یه چیزی بگو
    رعایت حال ما رو هم نمی کنه ؛ وقتی هم بهش تذکر میدم ؛ میگه من با این لباسا حال میکنم و با اینا راحتم و سرشو میندازه پایین و میره
    مامانم میگفت

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    عروسی‌های مختلط پشت درهای بسته!

    23 مرداد 1392 توسط 313

    می‌گوید اگر عروسی‌ام مختلط نباشد اصلا نمی‌خواهم مراسم عروسی داشته باشم این کف انتظار یک عروس است که تا چند ماه دیگر به خانه بخت می‌رود. از او در رابطه با مراسم عروسی اش سوال می‌کنم.می گوید: «مراسم من مختلط است اگر کسی مشکلی دارد و می‌خواهد در مراسم من حجاب داشته باشد بهتر است نیاید چون معذب می‌شود و از آن مهم‌تر فیلم عروسی‌ام قشنگ نمی‌شود». چند سالی است که سوال کردن از شکل و شمایل برگزاری مراسم عروسی به یک امر مهم تبدیل شده است.برخی از خانواده‌ها که پایبند اخلاقیات هستند از حضور در برخی مجالس عروسی منصرف شده و گاهی مجلس را ترک می‌کنند.چه می‌شود که به یکباره خیلی از عروس و دامادهای امروزی پشت پا به اعتقادات زده و حتی با داشتن خانواده‌ای معتقد و پایبند به اخلاق خواستار برگزاری مراسم عروسی به سبک و سیاقی غیر‌ایرانی می‌شوند؟

    * راه رفتن روی لبه تیغ زندگی

    این روزها خیلی از مجالس عروسی تبدیل به مراسمی برای پایکوبی‌های غیر‌اخلاقی شده است.برای برخی از خانواده‌های ایرانی، حواشی یک مراسم عروسی این روزها از خودش مهم‌تر شده، اینقدر که هماهنگی و برنامه‌ریزی برای یک عروسی مفصل برای خود عروس و دامادها تبدیل به کاری سخت و طاقت فرسا شده است.

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    لباس‌های قوم لوط در هفت تیر!

    22 مرداد 1392 توسط 313

     

    شش چیز از اخلاق قوم لوط در این امت است: پوشیدن روپوش بلند از روی تکبر که بر زمین کشیده می‌شود، گشودن و باز گذاشتن دکمه‌های پیراهن و قبا و …؛ نیز می‌فرماید: هر کس لباس فاخر بپوشد به تکبر گراید و متکبر در آتش دوزخ است.
    “هرگاه برهنه می‌شوید شیطان با چشم طمع به شما می‌نگرد، پس خود را بپوشانید.”
    “کفش راحتی و سبک بپوشید و همانند اهل کتاب نباشید، کفش خوب و لباس پاکیزه بپوشید”
    “هرگاه امت من از پوشیدن کفش‌ها و نعلین‌های پاره پاره و وصله دار دریغ نکنند خدا بر آنان آسان گیرد”
    “هلاکت زنان امت من در دو چیز است: طلا و لباس نازک/ ای علی هر مردی از همسرش اطاعت کند خدا او را به رو در جهنم افکند. حضرت علی علیه السلام پرسید: این چه اطاعتی است؟، فرمود: در پوشیدن لباس نازک به وی اجازه دهد؛ همان گرامی به علی علیه السلام فرمود: ای برادر! به تو سفارشی می‌کنم آن را رعایت کن که شاید خدا سودی به تو برساند: لباس خشن و مناسب اندام بپوش تا غرور و تکبر تو را نگیرد؛ همچنین فرمود: از خصلت‌هایی که موجب هلاکت قوم لوط شد پوشیدن حریر(ابریشم) بود.”

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    شما دینتون رو فروختید ما خریدیم!!

    22 مرداد 1392 توسط 313

    بانوی محجبه ای در یکی از سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای در فرانسه خرید می‌کرد؛ خریدش که تموم شد برای پرداخت رفت پشت صندوق. صندق‌دار یک خانم بی‌حجاب و اصالتاً عرب بود.

    IMG12294500

     

    صندوق‌دار نگاهی از روی تمسخر بهش انداخت و همینطور که داشت بارکد اجناس را می‌گرفت اجناس او را با حالتی متکبرانه به گوشه میز می‌انداخت. اما خانم باحجاب ما که روبنده بر چهره داشت خونسرد بود و چیزی نمی‌گفت و این باعث می‌شد صندوقدار بیشتر عصبانی بشه ! بالاخره صندوق‌دار طاقت نیاورد و گفت: «ما اینجا توی فرانسه خودمون هزار تا مشکل و بحران داریم این نقابی که تو روی صورتت داری یکی از همین مشکلاته که عاملش تو و امثال تو هستید! ما اینجا اومدیم برای زندگی و کار نه برای به نمایش گذاشتن دین و تاریخ! اگه می‌خوای دینت رو نمایش بدی یا روبنده به صورت بزنی برو به کشور خودت و هر جور می‌خوای زندگی کن»!
    خانم محجبه اجناسی رو که خریده بود توی نایلون گذاشت، نگاهی به صندق‌دار کرد… روبنده را از چهره برداشت و در پاسخ خانم صندوق‌دار که از دیدن چهره اروپایی و چشمان رنگین او جا خورده بود گفت: «من جد اندر جد فرانسوی هستم…این دین من است . اینجا وطنم…شما دینتون را فروختید و ما خریدیم».

     نظر دهید »

    تاثیرات مخرب باربی روی فرزندتان را بشناسید

    22 مرداد 1392 توسط 313

     

    عروسک‌ها اسباب بازی هایی هستند در هیات انسانی و به طور عمده به شکل یک دختر طراحی و ساخته می‌شوند. عروسک‌ها به دلیل شکل انسانی خود توانایی ایجاد ارتباط و تاثیرگذاری فراوانی بر روی ذهن دختربچه‌ها دارند. باید توجه داشت که عروسک هرگز قادر نیست احساساتی را که در دختران برمی انگیزاند در پسران نیز تحریک نماید و این نه به توانایی عروسک که به سرشت و روحیات متفاوت پسران و دختران بازمی گردد.


    ریستیانف سومرز در همین رابطه می‌گوید: شرکت تولید اسباب بازی «هسبرو» درصدد بود یک خانه عروسکی را از نظر بازاریابی و مطلوبیت برای پسران و دختران امتحان کند، ولی خیلی زود مشخص شد که واکنش دختران و پسران در مقابل محصول یکی نیست. دختران شروع به لباس پوشاندن به عروسک، بوسیدن آن‌ها و خانه بازی می‌کردند در حالی که پسران اسباب بازی‌ها را از سقف خانه بیرون می‌انداختند.

    در روش‌های تعلیم و تربیت، مهم‌ترین و کلیدی‌ترین عامل بحث «الگوسازی» است. هر سن و هر جنس الگوی خاص خود را برمی‌تابد. در این میان مهم‌ترین سن، دوران کودکی است. تربیت دوران کودکی توأم با بهره‌گیری از الگوهای خاص و ویژة این دوران است. طبیعی است که الگوهای دوران کودکی به طور عمده از مؤلفه‌های عاطفی به جای گزاره‌های عقلانی بهره می‌برند. لذا رمز و رازهای موجود در خیال‌پردازی‌های کودکانه، جایگزین گزاره‌های واقع‌گرایانه در تربیت بزرگسالان می‌شود. مبتنی بر این اصل، استفاده از نماد حیوانات به صورت فانتزی در انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی به کودکان همواره مدّ نظر بوده است؛ به گونه‌ای که امروزه بیشترین حجم تولیدات فرهنگی مربوط به کودکان در زمینة انیمیشن، کتاب، داستان و اسباب‌بازی به استفاده از نمادگرایی از حیوانات محدود می‌شود.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    سرخی خون من برای سیاهی چادر شما...

    21 مرداد 1392 توسط 313

    خانم موسوی یکی از پرستاران دوران دفاع مقدس، از میان همه ی تصویر های آن روزها یکی را که از همه ی آن ها در ذهنش پر رنگ تر است، اینچنین روایت می کند:

    یادم می آید یک روز که در بیمارستان بودیم، حمله شدیدی صورت گرفته بود. به طوری که از بیمارستان های صحرایی هم مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند. اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود. در بین همه آنها، وضع یکیشان خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود و با این که سعی کرده بودند زخم هایش را ببندند، ولی خونریزی شدیدی داشت. مجروحین را یکی یکی به اتاق عمل می بردیم و منتظر می ماندیم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببریم.
    وقتی که دکتر اتاق عمل این مجروح را دید، به من گفت که بیاورمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم. من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم.

    همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را دربیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم… چادرم در مشتش بود که شهید شد.

    از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم.از جهان نیوز

    پ.ن: چه بسیار چفیه هایی که خونی شدند تا چادری خاکی نشود…و چه بسیار قلب هایی که مردانه ایستادند تا صورتی نیلی نشود…

     نظر دهید »

    لباس شهرت مقدمه شهوترانی

    21 مرداد 1392 توسط 313

    پوشش، انتخاب نوع لباس و خرید آن همواره یکی از دغدغه‌های آدمی به ویژه بانوان بوده که ائمه (علیهم السلام) دستورات خاصی در این زمینه دارند؛ بر این اساس آداب پوشش از منظر ائمه‌ اطهار علیهم‌السلام موضوعی است که آیت‌الله جوادی آملی آن را در کتاب «مفاتیح‌الحیات» ذکر کرده است که بخش دوم آن تقدیم خوانندگان می‌شود.


    پوشش‌های پسندیده

    رسول خدا (صلی الله علیه و آله) می‌فرماید: برای حضور در میان برادران دینی، لباستان را آراسته و لوازم خود را به اصلاح آرید به گونه‌ای که در میان مردم مانند خالی نمودار و برجسته باشید، زیرا خدا زشتی و و زشت‌نمایی را دوست ندارد؛ همچنین می‌فرماید: لباس سفید از هر لباسی برای شما بهتر است، پس آن را بپوشید و مردگانتان را در آن کفن کنید.
    پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) باز می‌فرماید: تا پایان عمر پوشیدن لباس پشمین را ترک نمی‌کنم تا پس از من سنت شود.
    امیر مومنان(علیه السلام) می‌فرماید: لباس پنبه‌ای بپوشید، چرا که آن لباس رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و لباس ما (اهل بیت) است و آن حضرت لباس پشمین و مویین را جز هنگام بیماری نمی‌پوشید. البته این بدان معناست که هر یک از لباس پشمی و پنبه‌ای در مورد مناسب خود سزاوار پوشیدن است.
    راوی گوید: هرگاه امام حسن (علیه السلام) برای اقامه نماز برمی‌خاست بهترین لباس را می‌پوشید. پرسیدند: چرا بهترین لباس خود را می‌پوشید؟ فرمود: خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد، پس خود را برای پروردگارم زیبا می‌کنم و او می‌فرماید: «در هر مسجدی خود را بیارایید» از این رو، دوست دارم بهترین لباسم را بپوشم.

    امام صادق(علیه السلام) می‌فرماید: کتان از [جمله] لباس پیامبران است؛ همچنین می‌فرماید: روز جمعه خود را بیارایید و پاکیزه‌ترین لباستان را بپوشید.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    مباني انديشه‌اي غرب، عامل مهم بي حجابي است

    21 مرداد 1392 توسط 313

     

    نگرشي كه در غرب نسبت به انسان و شئون زندگي او حاكم است، در نهايت منجرّ به ارائة تصويري از زنان در رسانه‌ها مي‌شود كه جايگاه او را تنزّل مي‌بخشد. آنها به زن به عنوان يك كالا يا ابزار نگاه مي‌كنند.
    «براي بررسي و ريشه‌يابي وضعيت موجود زن در اين رسانه‌ها، بايد علّت را در مباني نگرشي و انديشه‌اي غرب جُست و به دنبال پاسخ بود كه اساساً در نگاه غرب،‌ انسان و رابطه‌اش با خدا و جهان پيرامونش چگونه تصوير مي‌شود؟ و جايگاه زن در اين روابط كجا قرار دارد؟»[1]

    در ادامه به برخي از اين انديشه‌ها مختصراً اشاره مي‌شود:

     

    1. انسان محوري (اومانيسم):‌ اومانيسم قائل است انسان ـ مادّي و زميني است ـ‌ و تنها موضوع ارزشمند براي تلاش و تفكّر است و چيزهاي ديگر تنها بر اين پايه تحليل و ا رزيابي مي‌شوند.[2] به عبارت ديگر، معتقدند به دنبال لذّتها و زيباهييهاي مادّي و اصالت دادن به غرايز انساني و مادّي، بايد بود.

    2. فرد گرايي: در اين نگرش كه برگرفته از اومانيسم است،‌ فرد به خودي خود «ارزش برتر» تلقِّ مي‌شود و جامعه در واقع، ابزاري براي رسيدن فرد به اهداف فردي است. بر مبناي فلسفة اصالت فرد، جامعه و نهادهاي اجتماعي اموري فرضي و ذهني و فاقد هر گونه واقعيت عيني به شمار مي‌روند.
    در نتيجه، محدوديتهايي كه زندگي اجتماعي به ناگزير بر فرد تحميل مي‌كند، ملال آور و بيهوده مي‌نمايد. بنابراين، «فردگرايي گام بعدي را در تكميل اومانيسم برداشت. اگر در اومانيسم انسان محور و مدار همة هستي قرار مي‌گرفت، در اينجا مطرح شد كه فرد با همه خصوصيات فردي‌اش معيار و ميزان است.» [3]

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    آیا چنین مردی حال و حوصله ی همسر تکراری خود را دارد؟

    21 مرداد 1392 توسط 313
    روی خوش نشان دادن

    هر شخصی هنگامی که وارد محل کار خود می شود با افراد بسیاری سر و کار دارد. غالب این ارتباط ها کوتاه مدت و با یک سلام و علیک و خوش و بش معمولی می گذرد و در این مدت کم، کمتر از یکدیگر انتقاد می کنند.

    حال اگر مردی در جامعه ای زندگی کند که زنان هر روز با لباس و مد تازه ای به خیابانهای می آیند و خوش و بش کردن و شوخی کردن با مرد نا محرم را نشانه ی اجتماعی بودن بدانند؛ طبیعتا چنین شخصی با زنان متنوعی سر و کار دارد که بیشتر آنها خوش اخلاق و خوش تیپ هستند.

    اما هنگامیکه وارد منزل می شود با همسر تکراری خود مواجه می شود؛ همسری که نه تنها جذابیت اولیه ی خود را از دست داده است بلکه به علت بیشتر بودن مدت زمان ارتباط، گاهی نسبت به شوهر خود منتقد نیز می باشد.

    آیا به نظر شما چنین مردی حال و حوصله ی زندگی با همسر خود را خواهد داشت؟

    از همین رو در جوامعی که زنان در مکان های عمومی عفت بیشتری از خود نشان می دهند، خانواده استحکام بیشتری دارد.

    البته همانگونه که بیان شد این حال اکثر انسانها در این جامعه است؛ و الا قطعا مردانی هستند که برای خانواده اهمیت خاصی قائل هستند و به دنبال رضایت بیشتر آنها می باشند.



     1 نظر

    چند دلیل عقلی برای ضرورت حجاب

    20 مرداد 1392 توسط 313

     

    دلایلی منطقی و عقلانی برای ضرورت حجاب. درود بر جوانانی که اولاً برای قبول یا رد هر اصلی، در پی حجت‌های عقلی هستند و نه امواج روزگار و ثانیاً سعی دارند که «عقل» را بر «نفس» حاکم کنند. و درود بر آن دسته از جوانانی که در جستجوی فلسفه‌ی حجاب هستند، آن هم در عصری که دیگر حجاب از یک مسئله‌ی فردی خارج شده و حتی نقش سیاسی خود را در جبهه‌ی دوست و دشمن به عرصه‌ی ظهور گذاشته است. و البته لابد انتظار نمی‌رود که در یک فرصت کوتاه، به کلیه‌ی دلایل عقلی «حجاب» و آن هم به صورت مبسوط و تفصیلی اشاره گردد. لذا با توجه به این که مهم‌ترین دلیل همان است که خداوند متعال بیان نمود و در آخر بحث بدان می‌پردازیم، ذیلاً فقط به چند محور به صورت اختصار اشاره می‌گردد:

    الف – حجاب مفهومی عام دارد، لذا آن چه در قرآن یا احادیث در این مورد بیان شده است، تحت واژه‌ی «سَتر» می‌باشد و بسیار فرق است بین «حجاب» با «سَتر». حجاب یعنی پرده و ستر یعنی پوشش. چنان چه خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید هیچ پیامبر و احدی با خدا تکلم نمی‌نماید، مگر از پس حجاب. و شاید چون حجاب پرده‌ای برای پوشاندن بدن می‌شود، اصطلاحاً به جای واژه‌ی «سَتر» متداول شده است، اما اصل همان «سَتر» است. لذا وقتی از امام خمینی (ره) در مورد چادر سؤال می‌شود، به همین معنا اشاره نموده و می‌فرمایند: «اصل پوشش است و چادر از ادب زن ایرانی است».

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    کوکوی مرغ

    20 مرداد 1392 توسط 313

    مواد لازم

    مرغ پخته ریش ریش شده : 500 گرم ( ازتمامی قسمتهای مرغ میتونید استفاده کنید )

    پیاز خلال شده: 2 عدد

    زعفران دم کرده ، نمک و روغن : مقداری

    کره : 20 گرم

    تخم مرغ : 3 الی 4 عدد

    طرز تهیه

    پیاز رو داخل روغن تفت بدید فقط تا جائی که پیازها نرم شده و کمی رنگشون تغییر کنه

    زعفرون وکره رو به پیاز افزوده و خوب مخلوط کنید

    مرغ رو اضافه کنید

    این مواد رو روی حرات ملائم خوب سرخ کنید ، هرچقدر بیشتر سرخ بشه کوکو خوشمزه تر میشه

    بعد بزارید خنک بشه و سپس تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید ، اول سه تا تخم مرغ بزنید اگه دیدید انساج مایع کوکو کمه تخم مرغ چهارم رو هم اضافه کنید ، نمک رو هم دراین مرحله اضافه کنید.

    زوغن رو داغ کرده و مایع کوکو رو تو ماهی تابه صاف کنید

    کوکو رو روی حرات ملائم سرخ کنید توجه کنید اگه حرارت زیاد باشه پیازها میسوزند!

    نکته : این غذا درواقع نیاز به هیچ ادویه ای نداره ولی اگه مایل بودید میتونید ازکاری ، فلفل یا ادویه های مرغ حاضری استفاده کنید.

     نظر دهید »

    جنگ نرم

    20 مرداد 1392 توسط 313

     

    جنگیدن برای انسان همانند نفس کشیدن او می باشد. انسان از لحظه ی جان گرفتن خود در حال جنگ بوده. این جنگ، یا با نفس بوده برای غلبه ی بر هوای نفس، یا با انسانی دیگر برای غلبه بر او. حضرت آدم علیه السلام نیز از آغاز جنگ با نفس را شروع کردند و در مقابل خواسته ی نفس در خوردن از میوه ی ممنوعه ایستادند و بیش از هفت ساعت در این جنگ دوام نیاوردند. پس جنگ سنتی است دیرینه به قدمت عمر انسان.
    جنگ همیشه برای به قدرت رسیدن است. امیر المؤمنین (علیه السلام) می فرمایند: «لا بد للناس من امیر، برّ او فاجر»(1) (مردم ناچار به داشتن حاکم هستند، صالح یا فاجر) این مسأله که ما ناچاریم حاکم داشته باشیم، عامل همه ی جنگ های تاریخ بوده. مردم بدون سرپرست راه به پیش نمی برند. پس به ناچار گزینش این سرپرست گاهی به جنگ محتاج است. نفس انسان هم از این قاعده مستثنی نیست؛ رهبر می خواهد. خدا یا ابلیس. و این جنگی است همیشگی.

    از قلعه تا میدان
    جنگ ها را در طول تاریخ به دو دسته ی عمده می توان تقسیم کرد:
    1. جنگ های قلعه ای 2. جنگ های میدانی.
    در نوع اول یکی از طرفین جنگ در قلعه ی خود به دفاع می پرداخت. اما این جنگ ها هم زمان بسیاری به طول می انجامیدند و هم هزینه های بسیاری را در پی داشتند.
    اگر صاحبان قلعه، در این جنگ مغلوب می شدند، جان و مال و ناموس خویش را از دست می دادند.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    به این 5 دلیل باید به سفر بروید ...

    20 مرداد 1392 توسط 313
    می‌خواهیم لیستی از فواید بسیار مسافرت رفتن را برایتان عنوان کنیم تا همین امروز برای برنامه‌ریزی یک سفر وارد عمل شوید.


    ۱. به از بین بردن استرس‌تان کمک می‌کند.
    تحقیقات نشان می‌دهد، حتی یک روز تنیس بازی کردن یا رفتن به حاشیه شهر در آخر هفته‌ها می‌تواند به کاهش هورمون استرس و حتی پایین آوردن فشارخونتان کمک می‌کند. پس ببینید یک مسافرت یک تا دو هفته‌ای چه فوایدی را می‌تواند برایتان به دنبال داشته باشد. هم باعث می‌شود بهتر و جوان‌تر به نظر برسید، بهتر با سرماخوردگی در طول سال مقابله کنید، و در محل‌کار استرس بسیار کمتری داشته باشید. همچنین می‌دانیم که استرس می‌تواند یکی از دلایل بالا رفتن وزن باشد. پس مسافرت بروید تا استرستان کم شود.

    ۲. کمی به قلبتان استراحت می‌دهد.
    تحقیقات نشان می‌دهد که قلبتان هم به مسافرت نیاز دارد. درواقع، شاید به دو مسافرت در سال نیاز داشته باشد. یک تحقیق نشان داد که خانم‌هایی که حداقل دوبار در سال به مسافرت می‌روند، تا هشت مرتبه کمتر به بیماری قلبی کرونری مبتلا می‌شوند. تحقیقی که روی مردانی که ریسک بالای ابتلا به بیماری کرونری قلب داشتند، انجام شد مشخص کرد که آنهایی که به مسافرت سالانه نمی‌روند، تا ۳۲٪ بیشتر بخاطر حمله قلبی می‌میرند.

    www.goonagoon-groups.com || گروه اینترنتی گوناگون

    ۳. کمک می‌کند به خانواده‌تان نزدیک‌تر شوید.
    محققان درمورد تاثیر مثبت مسافرت بر خانواده‌ها مژده می‌دهند. خارج شدن از استرس‌های روزانه به خانواده‌ها کمک می‌کند به هم نزدیک شده و کنار هم جمع شوند. این تجربیات جدید و مشترک، نزدیکی و حس مثبتی را در خانواده ایجاد می‌کند که حتی بعد از اتمام مسافرت نیز ادامه پیدا می‌کند.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    اين چيه پوشيدي تو اين گرما ؟!

    19 مرداد 1392 توسط 313

    گرما بود، انگار از آسمان آتش مي باريد…

    صورتش گل انداخته بود و عرق بود كه مدام از سر و روش روان بود، چادر مشكي انگار يه تيكه آتش شده بود به تنش، اما باز هم سعي مي كرد خوب خودشو بپوشونه…

    لب هاي پر خنده دختركان بي حجابي كه از كنارش رد مي شدند، گواهي از به سخره گرفتن پوشش او در اين گرماي وحشتناك مي داد، گاهي هم كسي بود كه متلكي بيندازد و او را به بغل دستي اش نشان دهد…

    گرمت نيست؟ … اين چيه پوشيدي تو اين گرما ؟…. كولر بدم خدمتتون ؟…

    پاهايي كه ديگه توان كشيدن بدنش رو نداشت و گرمايي كه ديگه غير قابل تحمل بود، انگار عرصه رو بد جور بهش تنگ كرده بود، ديگه به خونه نزديك مي شد و فكر اينكه سريع از اين شرايط نجات پيدا مي كنه لحظه اي رهاش نمي كرد…

    در رو باز كرد، داخل شد و بعد از بستن درب خونه، چادرشو از سر برداشت، نگاهي بهش انداخت، احساس حقارت عجيبي مي كرد، همون جا تو حيات چادر مشكي رو به گوشه اي پرتاب كرد، انگار چيزي رو از خودش مي روند كه به خاطرش خيلي زخم زبون خورده بود، به اتاق كه رسيد خودشو جلو كولر رها كرد، درجواب سوال مادر كه پرسيد چرا اينقدر خسته اي؟ گفت؟ خيلي گرمه… اما فقط گرما نبود، بار سنگين چشم هاي دريده دختركان بي حجاب و لب هاي به سخره باز شده آنها در كوچه و خيابون، از اين گرما بدتر بود…

    شربت خنك رو كه لاجرعه سر كشيد، خودشو به خواب سپرد …

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    حمله ی لشکر ساپورت ها به تهران

    19 مرداد 1392 توسط 313

    چندی است که پدیده ای شوم برپیکر زنان پایتخت خودنمایی می کند که نامش «ساپورت» و یا «لگ» (leg) است.

    البته این از خاصیت های جامعه ی آوانگارد و مدپرست است که برای ذایقه سازی و هویت بخشی به پدیده های نو و گاها ناساز با فضای عمومی، اقدام به نامگذاری خاص بر روی آنها می کنند.

     

    این تصاویر در فضای عمومی تهران براحتی قابل مشاهده است


    اینکه چرا و چه کسی نام «جوراب شلواری» های سابق را «ساپورت» نهاده و اصلا این نام از خارج کشور همراه با این جوراب شلواری های رنگ آمیری شده وارد شده یا خیر، موضوع بحث ما نیست.

    داستان از این قرار است که از زمستان 1391 برخی زنان خیابانی تهران در حرکتی کاملا مشکوک و سیستماتیک اقدام به پوشیدن جوراب شلواری هایی نمودند که منظره ی بدن نمای از زانو به پایین این پوشش ها قدری عجیب می نمود.

     


     

     

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    علت اجبار به حجاب در ایران چیست؟

    16 مرداد 1392 توسط 313

    شاید یکی از فواید رعایت حجاب، «حفظ وحدت اجتماعی» باشد، اما علت و ضرورت رعایت حجاب این نیست و یا دست کم همه‌ی علت این نیست.

    از حکمت‌های اجتماعی حجاب (مانند سایر احکام اجتماعی اسلام)، صیانت از «حقوق فردی و اجتماعی» است و باید دقت نمود که همه‌ی حقوق فردی و اجتماعی، اعتباری نیستند که در ملّتی حقوق قلمداد گردند و در ملّت یا جامعه‌‌ی دیگری حقوق تلقی نگردند. بلکه حقوق عقلی و فطری اختصاص به جامعه‌ی خاصی ندارد.

    الف - بد حجابی، نمایش عمومی و رایگان جاذبه‌‌های جنسی است که به گواهی فطرت، عقل، شعور، منطق، علم و مطالعات انسان‌شناسی، جامعه‌شناسی، رفتار شناسی، جرم شناسی و …، سبب تحقیر شخص، تخریب فرهنگ، ایجاد ناهنجاری‌های متفاوت رفتاری، به مخاطره افتادن امنیت روانی و جانی شخص و جامعه، گسترش انحرافات متعدد در شئون مختلف و در نهایت انحطاط می‌گردد و زمینه را برای حاکمیت بیشتر «نظام سلطه» فراهم می‌سازد. چه سلطه‌ی نفس و شهوات نفسانی بر مملکت وجود و چه سلطه‌ی طواغیت بیرونی بر کشور و جامعه.

    صفحات: 1· 2

     1 نظر

    هشدارهای پیش از ازدواج

    16 مرداد 1392 توسط 313

     


    در آشنایی های پیش از ازدواج، باید این موارد را به عنوان خطرات یک رابطه در نظر بگیرید :


    1. رابطه ای که شما در آن بیشتر عشق می ورزید: در این رابطه شما از احساس طرف مقابل خود مطمئن نیستید اما به عاشق تر شدن خود ادامه می دهید.

    2. رابطه ای که در آن به همسر آینده خود به چشم یک الگو یا آموزگار نگاه می کنید: مثل آنکه دانشجویی عاشق استاد خود می شود. این گونه روابط مناسب ازدواج نیستند.

    3. رابطه ای که فقط به جذابیت ظاهری و اجتماعی طرف مقابل توجه شود؛ چرا که ما با ویژگی ظاهری و اجتماعی فرد مقابل مان ازدواج نمی کنیم بلکه ویژگی های اخلاقی وی است که مسیر ازدواج را برای ما متداوم می کند.

    4. رابطه ای که در آن یکی از دو طرف برای فرار از مشکلاتش تصمیم به ازدواج می گیرد که یا دلیل، مشکلات و فشار خانواده یا فراموشی رابطه گذشته یا به دلیل شباهت یا تضاد با فردی که در رابطه قبلی داشته اند، است.

    5. رابطه ای که در آن می خواهید طرف مقابل تان را نجات دهید، یعنی برای او دلسوزی و به او کمک می کنید.

     نظر دهید »

    20 نکتـه مهـم در تصمیـم گیـری بـرای ازدواج

    16 مرداد 1392 توسط 313

     

    تصمیم گیری برای ازدواج مرحله سختی است. برای عبور از این مرحله، باید چند نکته مهم وکلیدی را بیاد داشته باشید


    1. تصمیم‌گیری مرحله‌ی به ظاهر آسان ولی سختی است. آن را جدی بگیرید، احساسی عمل نکنید، اما بیش از اندازه هم وسواس به خرج ندهید، نترسید و توکل کنید.

    2. اگر ابتدا احساسی تصمیم گیری کنید، چشمانتان به روی حقایق بسته می‌شود و نظرتان به عقل تحمیل می‌گردد، آنگاه مطمئن باشید که تصمیم عاقلانه و درستی نگرفته‌اید؛ پس به زودی منتظر عواقب آن باشید!

    3. اگر شخصی عفیف، هم فکر و مۆمن باشد و همچنین توانایی اداره زندگی را داشته باشد و شما نسبت به او احساس خوشایندی دارید او را انتخاب کنید.

    4. این را بدانید که شاید او بتواند حساسیت‌ها و سلیقه‌های اکتسابی‌اش را اصلاح کند، اما هرگز نمی‌تواند رفتار فردی و شخصیت درونی و ذات خود را به زودی تغییر دهد.

    5. شما باید انس و الفت ایجاد شده میان خود و فرد مقابلتان را ریشه‌یابی کنید تا یقین پیدا کنید که این انس و الفت حاصل سه چیز نباشد: حس ترحم تحریک شده، شباهت ظاهری به یكی از افراد مورد علاقه‌تان، صرف زیبایی ظاهری.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »

    این رقابت عشق را می‌خشکاند

    15 مرداد 1392 توسط 313

    این رقابت عشق را می‌خشکاند

    آنچه که امروز دغدغه مردم شده است و غالب مردم از آن رنج می‌برند اما در عین حال برای عقب نماندن از سایرین انجام می‌دهند، تجملات و چشم هم چشمی است. تجملات در دهه‌های اخیر افزایش چند برابری داشته و روز بروز نیز در حال افزایش است تا جایی که به یک معضل در زندگی فردی و اجتماعی تبدیل شده است. بازارها و مغازه‌ها پر از اجناس تجملی بی مصرف است که صرفا جنبه تزیینی و یا زیبایی ظاهری دارد که هیچ استفاده ابزاری نیز از آنها نمی‌شود.

    بسیاری از مردم دانسته و آگاهانه سعی در افزایش تجملات در زندگی دارند و حتی برخی خانواده‌های مذهبی با اینکه می‌دانند این عمل برخلاف سنت و دین اسلام است، با این حال به تجملات رو می‌آورند و زندگی خود را دستخوش حاشیه‌هایی می‌کنند که هیچ نفع و فایده‌ برایشان ندارد. جالب اینجاست که اغلب از وجود این تجملات نیز ناراضی هستند. اما به ناچار و برای حفظ شان و موقعیت اجتماعی خود در میان دوستان و اقوام به کار خود مشغول می‌شوند. یکی از مصادیق تجملات، تهیه جهیزیه به سبک امروزی است. در برخی موارد مشاهده می‌شود که خانواده‌ عروس خود را در تنگناهای مختلفی چون قرض کردن  و وام گرفتن و… قرار می‌دهند تا وسایل و لوازمی غیر ضروری تهیه کنند و با این کار به دیگران فخر بفروشند که جهیزیه‌ای متفاوت به دختر خود داده‌اند.

    صفحات: 1· 2

     نظر دهید »
    • 1
    • 2
    • 3

    درباره وبلاگ

    همه عمر بر ندارم سراز این خمار مستی؛ که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی؛ تو نه مثل آفتابی، که حضور و غیبت افتد؛ دگران روند و آیند و تو.... همچنان که هستی؛ دل دردمند ما را، که اسیر توست یارا؛ .به وصال مرهمی نه، چو به انتظار خستی اللهم عجل لولیک الفرج

    موضوعات

    • همه
    • سین یعنی سلامتی
    • حرفهای خودمونی
    • اخلاق
    • سیاسی
    • علمی
    • اجتماعی
      • زندگی
        • آشپزخونه من
        • نکات خانه داری
    • روانشناسی
      • مشاوره
    • احکام
    • پژوهشی
    • خبر خبر
    • پاتوق کتاب
    • چفیه خاکی
    • جام ولا
    • 30نما
    • شبهه
    • تاریخ نگاری
      • مناسبت روز
    • تصویر روز
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی نرم فزار
    • خاطره نویسی

    امکانات وب

    كد تقويم

    قالب وبلاگ

    
    حرم فلش - ساعت فلش برای وبلاگ و سایت

    آمارگیر

    آمارگیر

    قالب وبلاگ

    آهنگ وبلاگ

    نماز حاجت
    • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
    • تماس